The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een Siemens wasmachine

Je hebt een nieuwe Siemens wasmachine waarmee je graag snel aan de slag wil. Je leest hier hoe elke techniek werkt en hoe je je wasmachine onderhoudt. Door je Siemens wasmachine regelmatig schoon te maken, zorg je ervoor dat je was altijd fris blijft.

Kleding wassen

Wasvoorschriften

Om je was lang mooi te houden, sorteer je deze op basis van kleur en type stof. Ook let je goed op de wasvoorschriften aan de binnenkant van je was. Op het wasetiket zie je op hoeveel graden je wast en waar je op moet letten. Zit er geen label in je kleding, maar weet je zeker dat deze in de wasmachine mag? Gebruik dan voor de zekerheid een lage temperatuur en het minst intensieve wasprogramma.

Siemens iSensoric

Siemens iSensoric wasmachine

Alle Siemens wasmachines hebben een iSensoric sensor. Deze past het waterverbruik aan op jouw was. Heb je een kleine was met weinig vlekken? Dan past je Siemens wasmachine het programma aan. Hierdoor was je net zo schoon, maar ben je sneller klaar en bespaar je water en energie. Om iSensoric te gebruiken, hoef je niets te doen. Siemens iSensoric past zich automatisch aan op jouw was.

Siemens sensoFresh

Siemens sensoFresh

Wanneer je een Siemens sensoFresh wasmachine hebt, fris je delicaat wasgoed op zonder te wassen. Handig wanneer je een wollen trui of zijden blouse hebt die niet in de wasmachine mag. Je activeert sensoFresh via de programmaknop op het display. Hiermee verspreid je nevel over je was, die geurtjes en bacteriën vermindert. Lees hier hoe je sensoFresh aanzet.

Siemens i-Dos

Siemens i-Dos wasmiddellade

Als je een Siemens i-Dos wasmachine hebt, doseert deze je eigen wasmiddel en wasverzachter automatisch. Je was blijft hierdoor langer mooi. Het wasmiddel en de wasverzachter voeg je toe via de klepjes in de lade. Wil je handmatig doseren of de doseersterkte aanpassen? Wij leggen je uit hoe je Siemens i-Dos gebruikt.

Siemens wasmachine storing

Siemens wasmachine trommel

Natuurlijk hoop je niet dat je wasmachine een storing krijgt. Verschijnt er toch een foutcode op het display? Dan is het handig om te weten wat je moet doen om dit snel en simpel op te lossen. Bijvoorbeeld wanneer er te veel schuim in de trommel zit of je afvoerslang verstopt is.

Siemens onderhoud

Wasmachine afvoerfilter

Maak de wasmachine regelmatig schoon, zodat je was bij elke wasbeurt fris uit de trommel komt. Je doet dit door de trommel op een hoge temperatuur te reinigen en de wasmiddellade schoon te spoelen. Door je wasmachine te onderhouden, voorkom je storingen en muffe luchtjes.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.132 beoordelingen