The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over het voordeel van een complete keuken van één merk

Vaak zijn keukens een verzameling van apparaten van verschillende merken. Het heeft voordelen wanneer jouw keukenapparatuur van hetzelfde merk is. Denk hierbij aan design en kwaliteit die op elkaar aansluiten. Ook kunnen bepaalde apparaten met elkaar communiceren.

Het design van SMEG

SMEG design

Keukenapparaten van SMEG hebben een retro uiterlijk en zijn te verkrijgen in opvallende kleuren. Met name de koelkasten, broodroosters en koffiezetapparaten zijn stuk voor stuk blikvangers in je keuken. Hoewel het uiterlijk doet denken aan de jaren ‘50 zijn de apparaten qua techniek helemaal van deze tijd. Houd je van retro keukenapparatuur, maar vind je een felle kleur iets te ver gaan? De meeste producten zijn ook verkrijgbaar in het zwart, wit of RVS.

Connectiviteit tussen afzuigkap en kookplaat

Afzuigkap

Je kookt onbezorgd met een kookplaat die communiceert met jouw afzuigkap. Wanneer je de kookplaat hoger zet, schakelt de afzuigkap automatisch een stand omhoog. Zo hoef je de afzuigstand niet zelf aan te passen. Om hier gebruik van te maken, heb je een kookplaat met deze functie nodig en een afzuigkap van hetzelfde merk. Voorbeelden zijn Hob2Hood van AEG, InTouch van Novy of Con@ctivity van Miele. Je koppelt de apparaten aan elkaar met een app.

Een inbouw oven en magnetron set

Inbouw oven

Wanneer je een inbouw oven en magnetron van hetzelfde merk koopt, staat dit netjes in je keukenkastjes. Handig, wanneer je graag voor grote groepen kookt of meerdere gerechten tegelijkertijd bereidt. Kies bijvoorbeeld een inbouw combi oven in combinatie met een magnetron of een stoomoven van hetzelfde merk. Zo weet je zeker dat het uiterlijk bij elkaar past en de apparaten elkaar aanvullen qua functies en bereidingsmogelijkheden.

Een wasmachine en droger van één merk

wasmachine en wasdroger

Een wasmachine en droger van hetzelfde merk ziet er dankzij een matchend design stijlvol uit. Daarnaast kunnen de wasmachines en wasdrogers van sommige merken met elkaar communiceren. Zodra je wollen trui schoon is, geeft je wasautomaat dit door aan je droger. Je wasdroger weet dan hoeveel vocht er in je was zit en past hier het droogprogramma op aan. Bij Bosch en Siemens koppel je jouw wasmachine en droger aan elkaar met Home Connect. Bij Samsung doe je dit met AI Control en bij Miele met Miele@Home.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen