The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over Amerikaanse koelkasten

In een Amerikaanse koelkast past al jouw eten en drinken. Toch zijn er wel dingen waar je rekening mee moet houden, wanneer je er eentje gaat kopen. Kijk eerst goed welk type je nodig hebt en of dit formaat ook in jouw keuken past. Daarnaast is het goed om te weten wat je van jouw koelkast kunt verwachten.

Welk type past bij mij?

Open side by side Amerikaanse koelkast

Een side by side Amerikaanse koelkast heeft het koelgedeelte aan één kant en het vriesgedeelte aan de andere kant. Bij een French door Amerikaanse koelkast zit het koelgedeelte boven het vriesgedeelte. Deze modellen hebben af en toe ook een dispenser, waardoor je gemakkelijk koud water of ijsblokjes tapt.

Goed meten

Open french door Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast is een groot model. Het is belangrijk dat je zeker weet dat hij op de gewenste plek in jouw keuken past. Let goed op de hoogte, breedte en diepte. Houd hierbij overal wat extra ruimte over voor de ventilatie. Zo blijft de koelkast goed koelen en maakt hij minder geluid.

Handige tips

Dispenser in een Amerikaanse koelkast

Wanneer je jouw nieuwe Amerikaanse koelkast voor het eerst aanzet, maakt hij extra veel geluid. Dit komt doordat het koel- en vriesgedeelte nog helemaal moet afkoelen. Heeft jouw Amerikaanse koelkast een dispenser? Spoel dan deze dan eerst goed door, zodat er geen vuil en lucht meer inzit.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.769 beoordelingen