The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Marijn

Uitleg over de installatieservice voor Amerikaanse koelkasten

Om jou te helpen met het installeren van je Amerikaanse koelkast met waterdispenser, bieden we een gratis installatieservice aan. Dit houdt onder andere in dat we de koelkast waterpas voor je zetten en hem goed aansluiten op de waterleiding. Wat de service precies inhoudt, lees je op deze pagina.

Deuren loshalen

Deuren demonteren

Om de Amerikaanse koelkast op de juiste plek te krijgen, halen we de deuren van de Amerikaanse koelkast eraf. Hierdoor past hij gemakkelijker door de deur of smalle ruimtes. Staat hij op de plek waar je hem wilt hebben? Dan monteren we de deuren er weer netjes op.

Waterpas zetten

Waterpas Amerikaanse koelkast

We zorgen ervoor dat je koelkast goed op zijn plek staat door hem waterpas te zetten. Je koelkast staat hierdoor veilig en stabiel. We hellen hem ook lichtelijk naar achteren, zodat de deuren goed gesloten blijven en je energie bespaart.

Aansluiten waterleiding

Aansluiten waterleiding

We sluiten de Amerikaanse koelkast met waterdispenser aan op je waterleiding. Daarna spoelen we deze leiding door totdat er schoon water uitkomt.

Oude koelkast meenenemen

Oude koelkast meenemen

Wanneer je je oude koelkast gaat vervangen voor een nieuwe, dan nemen wij gelijk je oude koelkast mee. Dat scheelt je weer sjouwwerk.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.255 beoordelingen