The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Marijn

Uitleg over de installatieservice voor Amerikaanse koelkasten

Om jou te helpen met het installeren van je Amerikaanse koelkast met waterdispenser, bieden we een installatieservice aan. Handig, want zo hoef jij dat niet meer te doen. We zetten de koelkast waterpas en nemen de oude koelkast weer mee. Wat de service precies inhoudt, lees je op deze pagina.

Let op: service niet mogelijk

Het is op dit moment erg druk. Hierdoor is onze installatieservice voor Amerikaanse koelkasten tijdelijk niet beschikbaar.

Bezorgen

Amerikaanse koelkast bezorgen

We bezorgen een Amerikaanse koelkast op de begane grond. Vanwege het gewicht tillen we deze koelkasten niet de trap op. Let op de route door je huis voordat je een Amerikaanse koelkast koopt. Past het apparaat door de deur en door de gang? Zo weet je zeker dat de koelkast op de gewenste plek komt.

Deuren loshalen

Deuren demonteren

Om de Amerikaanse koelkast op de juiste plek te krijgen, halen we de deuren van de Amerikaanse koelkast eraf. Hierdoor past hij gemakkelijker door de deur of smalle ruimtes. Staat hij op de plek waar je hem wilt hebben? Dan monteren we de deuren er weer netjes op.

Waterpas zetten

Waterpas Amerikaanse koelkast

We zorgen ervoor dat je koelkast goed op zijn plek staat door hem waterpas te zetten. Je koelkast staat hierdoor veilig en stabiel. We hellen hem ook lichtelijk naar achteren, zodat de deuren goed gesloten blijven en je energie bespaart.

Aansluiten waterleiding

Aansluiten waterleiding

Heb je een Amerikaanse koelkast met een waterdispenser? Dan sluiten we deze gelijk aan op je waterleiding. We spoelen daarna de leiding door, totdat er schoon drinkwater uitkomt.

Oude koelkast meenemen

Oude koelkast meenemen

Wanneer je je oude koelkast gaat vervangen voor een nieuwe, dan nemen wij gelijk je oude koelkast mee. Dat scheelt je weer sjouwwerk.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.842 beoordelingen