The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Advies over Apple converters

MacBooks iMacs iPhone en iPad krijgen steeds minder verschillende poorten. Apparaten worden daarmee dunner en het gevogel met verschillende aansluitingen en kabeltjes behoort dan tot het verleden. Om apparatuur met een andere aansluiting tóch te verbinden met jouw Apple product, gebruik je een kabel converter. In dit artikel lees je welke kabel converters er zijn en waarvoor je ze gebruikt.

MacBook en iMac converters

iMac en MacBook converter

Om jouw werkplek uit te breiden, sluit je via een kabel converter een externe monitor aan op je MacBook. Zo gebruik je bijvoorbeeld een usb C naar hdmi converter om een serie via jouw MacBook op je TV te kijken. Om jouw muis en toetsenbord met usb A connector aan te sluiten, gebruik je een usb C naar usb A converter. Voor een bekabelde internetverbinding op je Macbook zonder eigen netwerkpoort, sluit je een converter met Gigabit ethernet poort aan.

iPhone en iPad converters

iPad en iPhone converter

Met de lightning poort van jouw Apple iPhone kan je naast synchroniseren en opladen ook een extern beeldscherm aansluiten. Voor een hdmi beeldscherm heb je bijvoorbeeld een lightning naar hdmi converter nodig. Daarnaast zijn er ook converters die de lightning poort omzetten naar een sd kaartlezer. Zo zet je foto's en video's van jouw camera vliegensvlug over naar jouw iPhone. Voor iPhone modellen zonder 3.5 mm jack poort bestaan er lightning naar 3.5 mm jack converters. Zo gebruik je gewoon jouw vertrouwde oordopjes om muziek te luisteren via je iPhone.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.316 beoordelingen