The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Advies over Apple converters

Macbooks, iMacs, iPhones en iPads krijgen steeds minder verschillende poorten. Apparaten worden daarmee dunner en het gevogel met verschillende aansluitingen en kabeltjes behoort dan tot het verleden. Om apparatuur met een andere aansluiting tóch te verbinden met mijn Apple product, gebruik ik een kabel converter. In dit artikel lees je welke kabel converters er zijn en waarvoor ik ze gebruik.

MacBook en iMac converters

iMac en MacBook converter

Om mijn werkplek uit te breiden, sluit ik via een kabel converter een externe monitor aan op mijn MacBook. Zo gebruik ik bijvoorbeeld een usb c naar hdmi converter om een serie via mijn MacBook op mijn hdmi TV te kijken. Om mijn muis en toetsenbord met usb a connector aan te sluiten, gebruik ik een usb c naar usb a converter. Voor een bekabelde internetverbinding op mijn Macbook zonder eigen netwerkpoort, sluit ik een converter met Gigabit ethernet poort aan.

iPhone en iPad converters

iPad en iPhone converter

Met de lightning poort van mijn Apple iPhone kan ik naast synchroniseren en opladen ook een extern beeldscherm aansluiten. Voor een hdmi beeldscherm heb ik bijvoorbeeld een lightning naar hdmi converter nodig. Daarnaast zijn er ook converters die de lightning poort omzetten naar een sd kaartlezer. Zo zet ik foto's en video's van mijn camera vliegensvlug over naar mijn iPhone. Voor iPhones zonder 3.5 mm jack poort bestaan er lightning naar 3.5 mm jack converters. Zo gebruik ik gewoon mijn vertrouwde oordopjes om muziek te luisteren via mijn iPhone.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.087 beoordelingen