The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Advies over Apple iPhone en iPad converters

Met een converter haal je meer uit de Lightning poort op Apple iPad en Apple iPhone. Zo gebruik je de poort naast laden en synchroniseren bijvoorbeeld ook voor muziek luisteren of het koppelen van een beeldscherm. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden van de Lightning poort van Apple iPhone en Apple iPad.

Beeldscherm koppelen

Beeldscherm koppelen

Wil jij jouw iPhone of iPad aansluiten op een televisie of een externe monitor? Dat kan. Het hangt van de aansluiting van je externe scherm af welke converter je nodig hebt. Zo zijn er vga en hdmi converters. De meeste televisies zijn voorzien van hdmi. Omdat iPhone deze aansluiting niet heeft, heb je een speciale hdmi adapter nodig. Naast de hdmi converter heb je ook een hdmi kabel nodig om het scherm met de converter te verbinden.

SD kaart koppelen

SD kaart koppelen

Er zijn 2 mogelijkheden om je foto's en video's van je camera over te zetten op je iPhone. De eerste is de Lightning naar SD kaartlezer. Je steekt je SD kaartje in de adapter en je zet beelden snel over naar je iPhone. Een andere mogelijkheid is de Lightning naar usb camera adapter. Zo zet je foto's over van je digitale camera naar je iPhone. Je slaat je foto's op je iPhone direct in volledige resolutie op in iCloud. Zo blijven je dierbare foto's veilig bewaard en heb je ze altijd bij de hand.

Hoofdtelefoon en oordopjes koppelen

Hoofdtelefoon aansluiten

Apple iPhone modellen hebben geen hoofdtelefoonaansluiting voor je 3.5 mm jack oordopjes. Wil je toch oordopjes met 3.5 mm aansluiting gebruiken op je iPhone? Met een Lightning naar 3.5 mm jack converter kan dit gewoon. Sluit je oordopjes of koptelefoon aan op de converter en je luistert weer muziek op je oude vertrouwde koptelefoon.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.381 beoordelingen