The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Marijn

Aan de slag met je gasfornuis

Je hebt een nieuw gasfornuis aangeschaft. Voordat je in een ware keukenprins(es) verandert, leggen we 3 stappen uit waarmee je zo goed en snel mogelijk van je aankoop geniet. Denk aan het aansluiten van je gasfornuis met de juiste comfooraansluiting of het benutten van alle functies zodat je maaltijd nog lekkerder wordt.

Aan de slag met je gasfornuis

Gasfornuis

We leggen 3 stappen uit om alles uit je nieuwe gasfornuis te halen.

Stap 1. Schaf de juiste comfooraansluiting aan

Stap 2. Sluit je gasfornuis aan

Stap 3. Herken de ovensymbolen

1. Schaf de juiste comfooraansluiting aan

Comfooraansluiting

Fornuizen worden gemaakt voor de Europese markt. Nederlandse gasslangen zijn groter, waardoor deze niet goed op een gasfornuis aansluiten. Je hebt hiervoor een comfooraansluiting nodig, zodat de slang wel past. Deze wordt meegeleverd bij de gasslang die je via Coolblue bestelt of te koop bij de bouwmarkt.

2. Sluit je gasfornuis aan

Gasfornuis aansluiten

Het aansluiten van je gasfornuis is niet moeilijk, zolang je de juiste benodigdheden en kennis in huis hebt. Heb je 2 linkerhanden? Dan kan je altijd nog een professional inschakelen om je gasfornuis aan te laten sluiten.

3. Herken de ovensymbolen

Ovensymbolen

De verschillende functies van de oven worden aangeduid in symbolen. Deze kunnen per merk iets verschillen, maar zien er grotendeels hetzelfde uit. Wanneer je de betekenis van deze ovensymbolen weet, krijg je een krokante korst op je kip, bak je je stokbrood mooi bruin af of smelt de kaas op je pizza.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen