The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Hoe kies je een goedkope wasdroger?

Je wil een goedkope wasdroger kopen. Lees hier wat je per prijsklasse van een goedkope wasdroger kan verwachten. De goedkoopste wasdrogers drogen relatief snel, maar houd er rekening mee dat ze niet energiezuinig zijn. Wil je energie besparen en je was beschermen, neem dan een goedkope warmtepompdroger.

Bezorging wasdrogers

Momenteel bezorgen we tot net over de drempel van je huis. Als je meer hulp nodig hebt, bieden we een extra aansluitservice aan. Onze bezorgers sluiten de wasdroger dan op de gewenste plek in huis aan. Uiteraard nemen we hierbij alle veiligheidsmaatregelen in acht.

Wasdrogers tot € 450,-

Wasdroger tot € 450,-

Wasdrogers tot € 450,- zijn vrijwel altijd condensdrogers. Door de hoge droogtemperatuur droogt je kleding relatief snel. Een volle trommel met plek voor het wasgoed van 1 of 2 personen is in gemiddeld 2 uur droog. Het nadeel is wel dat een goedkope wasdroger veel energie verbruikt. Ook heb je door de hoge droogtemperatuur meer kans dat je was krimpt.

Wat je kan verwachten:

  • Vrijwel altijd een condensdroger.
  • Energieklasse B (niet energiezuinig).
  • Droogt je was relatief snel.
  • Wasgoed slijt en krimpt sneller.

Wasdrogers van € 450,- tot € 500,-

Wasdroger van € 450,- tot € 500,-

Wil je een goedkope wasdroger die energiezuinig droogt? Dan is een droger van € 450,- tot € 500,- iets voor jou. Binnen deze prijsklasse vind je namelijk ook warmtepompdrogers. Hiermee droog je energiezuinig en bespaar je op je energierekening.

Wat je kan verwachten:

  • Je bespaart ruim € 61,- per jaar met een A+ warmtepompdroger.
  • Je bespaart ruim € 66,- per jaar met een A++ warmtepompdroger.
  • Je wasgoed is minder snel droog, maar blijft langer mooi.

Wasdrogers van € 500,- tot € 550,-

Wasdroger van € 500,- tot € 550,-

Binnen deze prijsklasse heb je meer keuze uit verschillende warmtepompdrogers, voornamelijk A++ modellen. Zo bespaar je veel energie en droog je nog zuiniger. De meeste drogers binnen deze prijsklasse zijn geschikt voor een gezin van 3 of 4 personen of zelfs 5 personen of meer.

Wat je kan verwachten:

  • Voornamelijk A++ warmtepompdrogers (energiezuinig).
  • Meestal geschikt voor 3 of 4 personen.
  • Je wasgoed is minder snel droog, maar blijft langer mooi.

Tweedekans wasdroger

Tweedekans wasdroger

Wil je een goedkope wasdroger, denk dan ook aan een tweedekans droger. Hiermee koop je een model dat een kleine beschadiging heeft, variërend van lichte gebruikssporen tot zichtbare beschadigingen. Bij een tweedekans droger kan het ook zijn dat deze gebruikt en teruggestuurd is. Je krijgt daarom een korting.

Wasdroger abonnementen

Wasdroger abonnement

Met een wasdroger abonnement heb je een energiezuinige droger voor een vast bedrag per maand. Hiermee hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen. Handig aan een abonnement is dat je een wasdroger hebt die het altijd doet. Wanneer het product stuk gaat, ruilen we dit binnen 48 uur voor je om. Ga je verhuizen? Dan verhuizen we de droger met je mee.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.793 beoordelingen