The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jesper

Aangekondigd: Google Pixel

Nieuw: Google Pixel! Google gaat de strijd aan met Apple en Samsung en komt met de Pixel: een high end smartphone die moet gaan concurreren met de topmodellen van Apple en Samsung. Er is voor elk wat wils: 32 GB of 128 GB opslagcapaciteit, 5 inch of 5,5 inch scherm en verkrijgbaar in zwart, wit/zilver en wit/blauw.

Wanneer is de Google Pixel (XL) op voorraad?

Update 18 juli 2017

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat de Google Pixel niet verkocht wordt in Nederland en dat dat ook niet meer gaat gebeuren. In het 4e kwartaal van dit jaar verwachten we een aankondiging van de Pixel 2 door Google. Hopelijk brengt de zoekgigant dit toestel wel officieel uit in Nederland.

Update 8 november 2016

De nieuwe Pixel-lijn is nog niet officieel in Nederland geïntroduceerd. Wij wachten in spanning af tot Google zijn vlaggenschip richting Nederland stuurt. Wanneer precies is nog onbekend.

Video

Tijdens een persconferentie kondigde Google op dinsdag 4 oktober de Google Pixel aan. Met de Pixel gaat Google de strijd aan met Apple en Samsung. Wil je weten hoe? In deze video toont Google wat de Pixel zo fantastisch maakt.

Toen de Pixel nog een Nexus was

Weet je nog, toen de Google Pixel nog een gerucht was en nog door de wandelgangen ging als 'de nieuwe Nexus'? Inmiddels weten we wel beter. De Nexus bestaat niet meer en met de Pixel slaat Google een nieuwe weg in. Wil je nog even nagenieten van de geruchten die de rondte gingen over de nieuwe Nexus? Je vindt ze op onze 'Nieuwe Nexus geruchtenpagina'.

Jesper
Artikel van:
Jesper Telefoonspecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 15.571 beoordelingen