The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe kies je een hifi speaker voor in de slaapkamer?

Je wilt graag geluid van hoge kwaliteit of je hebt geen wifi in de slaapkamer. In dit geval is een hifi speaker de ideale keuze. Maar hoe kies je een goede speaker die in jouw slaapkamer past? In onderstaand artikel helpen we je met het maken van je keuze.

Waarom een hifi speaker in de slaapkamer?

Hifi speaker

Als geluidskwaliteit belangrijk is voor je, raden we je een hifi speaker aan. Dankzij de bedrade verbinding gaat er namelijk veel minder geluidskwaliteit verloren dan als je draadloos streamt. Ook is een hifi speaker handig wanneer je geen wifi op je kamer hebt. Deze verbindt je namelijk niet via wifi.

Welk type hifi speaker heb je nodig?

Hifi speakers

Hifi speakers komen in veel verschillende soorten en maten. Voor een slaapkamer adviseren wij een een boekenplank speaker. Dankzij het compacte formaat plaats je de speaker gemakkelijk op een kastje of plank.

Hifi speakers komen in 2 soorten, passief en actief. Bij een actieve speaker is de versterker al ingebouwd. Koop je een passieve speaker, dan moet je nog een versterker los aanschaffen. Als je niet te veel ruimte kwijt wilt in je slaapkamer, is een actieve hifi speaker de beste keuze.

Hoe werk je de speaker netjes weg?

Ingebouwde speaker in de badkamer

Wil je naar hifi geluid luisteren, maar geen speakers toevoegen aan je interieur? In dat geval kies je voor een ingebouwde hifi speaker. Dit kan in het plafond, of in de muur. We raden dit alleen aan als je verstand hebt van inbouwen, of het door een externe installateur laat doen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.766 beoordelingen