The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Hoe ontkalk je jouw Jura WE8 koffiemachine?

In de video hieronder krijg je stap voor stap te zien hoe je jouw Jura WE8 ontkalkt. Wanneer het ontkalken nodig is, verschijnt er een melding op het display. Het is belangrijk dat je deze melding niet negeert, want kalkaanslag is slecht voor de werking van jouw koffiemachine. Als je het Jura Claris Pro Smart waterfilter telkens op tijd vervangt, is het ontkalken slechts zelden nodig.

Instructies voor ontkalken

Volg de video instructies op om jouw koffiemachine te ontkalken. Het ontkalken duurt ongeveer 45 minuten. De Jura WE8 beschikt over een ontkalkingsprogramma dat je via het display eenvoudig selecteert.

Nodig:

  • Jura ontkalkingstabletten (3 stuks per reinigingsbeurt)
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak moet je ontkalken?

Houd er rekening mee dat je jouw Jura zo'n één keer per 2 jaar moet ontkalken. De Jura WE8 geeft vanzelf een melding wanneer dit nodig is. Wanneer je het Jura Claris Pro Smart waterfilter telkens op tijd vervangt, is ontkalken zelden nodig. Dit waterfilter voorkomt namelijk voor 99% het ontstaan van kalkaanslag.

Welk ontkalkingsmiddel gebruik je?

3 x 3 ontkalkingstabletten | Geschikt voor Jura koffiemachines | Voor 3 ontkalkingsbeurten
18,99
op voorraad

We raden je aan om de ontkalkingstabletten van Jura's eigen merk te gebruiken. Dit reinigingsmiddel is precies afgestemd op jouw koffiemachine, zodat je zeker weet dat waterleidingen niet beschadigen. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.894 beoordelingen