The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Gesponsord artikel

Alles over JURA

Het Zwitserse bedrijf JURA is wereldwijd dé specialist op het gebied premium volautomaten. Volautomaten van JURA zijn dan ook een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een prachtig design.

Ontdek de producten van JURA

JURA koffiemachines

Een espresso die je met een JURA koffiemachine zet, heeft een extra vol aroma dankzij de speciale P.E.P. zetmethode. Hierbij loopt het water langzamer en in fases door de koffie.

JURA accessoires

Met de JURA accessoires maak je de koffiebeleving compleet. Verwarm je kopjes voor in de kopjesverwarmer, of houd melk op de juiste temperatuur in de speciale melkreservoirs.

JURA onderhoud

De reiniginsmiddelen van JURA zijn precies afgestemd op de onderdelen van de koffiemachines. Zo weet je zeker dat je jouw koffiemachine op de juiste manier onderhoud.

Kom meer te weten over JURA

JURA is wereldwijd dé specialist op het gebied van volautomatische koffiemachines. Het Zwitserse bedrijf staat voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een modern design. Hierbij zijn innovatie, precisie, kwaliteit én service belangrijke waarden die in het DNA van Jura gegrift staan. De volautomaten van JURA onderscheiden zich dan ook van andere merken door de duurzaamheid en de lange levensduur. JURA heeft een eigen Service Factory waar je jouw machine afgeeft voor een volledige onderhoudsbeurt. Onderdelen die op termijn aan slijtage onderhevig zijn worden vervangen. Daarnaast wordt de espressomachine zowel van binnen als van buiten volledig gereinigd.

Recht op fabrieksgarantie via Coolblue

Coolblue is een geautoriseerde dealer van Jura koffiemachines, zodat jij recht hebt op fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat we de eerste 25 maanden altijd een passende oplossingen vinden, mocht er iets aan de hand zijn met jouw apparaat. Wel zo fijn.

Deze 4 technologiën maken een JURA speciaal

Aroma G3 molen

De Aroma G3 molen heeft 6 maalstanden waaruit je kiest voor het zetten van een kop koffie naar jouw smaak. Hoe lager je de maalstand zet, hoe fijner je de koffie maalt. Zo neemt het water meer aroma's op en zet je een sterkere kop koffie.

Intelligent Water Systeem

Ontkalken is niet meer nodig dankzij het Intelligent Water Systeem en het Claris Smart waterfilter. Het waterfilter communiceert met de koffiemachine en zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag onstaat. Zo blijft de koffiemachine in topconditie.

Intelligent Pre Brew Aroma Systeem

Voordat een Jura begint met koffiezetten, wordt de gemalen koffie eerst vochtig gemaakt. Het intelligente Pre Brew systeem zorgt voor een gelijkmatige bevochting, maar ook dat de hoeveelheid water precies is afgestemd op de hoeveelheid koffie. Op deze manier haal je een maximaal aroma uit de koffiebonen en dat proef je terug.

Ideale temperatuur voor zacht melkschuim

De innovatieve opschuimpijpjes van Jura zorgen, dankzij de technologie voor microschuim, voor heerlijk zacht melkschuim. Je vindt geen grote bellen terug in het melkschuim, want het schuim bestaat juist uit hele fijne poriën. Hierdoor blijft die stevige laag schuim op je cappuccino wel even staan.

Ontdek de voordelen van Smart Connect

Jura Smart connect

Met de JURA Smart Connect bedien je jouw Jura op afstand met je smartphone of tablet. De speciale app J.O.E. stelt zich helemaal in op jouw koffiewensen. Hiermee stelt iedereen in huis zijn eigen koffierecepten samen. Met schuifregelaars pas je de hoeveelheid koffie, de hoeveelheid melk of de koffiesterkte aan naar jouw voorkeur. Je favoriete koffiespecialiteiten geeft je vervolgens een naam én afbeelding naar keuze. De app begeleidt je ook tijdens het reinigen en geeft stap voor stap aan wat er moet gebeuren om jouw machine in topconditie te houden.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.346 beoordelingen