The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Patrick

Hoe stel je een 2e gebruiker in op jouw Medisana weegschaal?

De meeste Medisana weegschalen bieden de mogelijkheid om meerdere gebruikersprofielen in te stellen. Met een gebruikersprofiel houd je jouw metingen makkelijk bij en kijk je deze terug. In dit artikel leg ik uit hoe je een tweede gebruiker toevoegt.

Stap voor stap instellen

Voor het instellen van een gebruikersprofiel gebruik je de knoppen "set" , ⬆ en ⬇

  1. Houd "set" ingedrukt tot de opslagplaats van het profiel gaat knipperen.
  2. Gebruik de pijltjes om de gewenste vrije opslagplaats te selecteren en druk op "set" om te bewaren.
  3. Op het display begint het symbool voor het geslacht te knipperen. In sommige gevallen kun je kiezen tussen een actieve of niet actieve levensstijl. Dit wordt aangegeven door een stilstaand of een rennend poppetje. Selecteer het juiste geslacht en druk op "set" om te bewaren.
  4. De voorgeprogrammeerde leeftijd begint nu te knipperen. Selecteer de juist leeftijd met de pijltjes en bewaar met "set".
  5. Nu verschijnt de voorgeprogrammeerde lengte in beeld. Gebruik de pijltjes om je lengte te selecteren en druk op "set".

Wegen!

Het gebruikersprofiel maakt het mogelijk om de mogelijkheden van de Medisana weegschaal optimaal te benutten. Als jouw weegschaal ook het BMI, spiermassa, vochtgehalte en botmassa kan meten is het zelfs essentieel om een profiel in te stellen. Deze data kan namelijk alleen worden vastgesteld als de weegschaal weet hoelang jij bent. Heb jij een weegschaal uit de Medisana Connect serie dan kun je ook gebruik maken van de Vitadock app.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.236 beoordelingen