The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over personenweegschalen

Vroeger werd een weegschaal enkel gebruikt voor het bepalen van je lichaamsgewicht. Aangezien alleen het totale lichaamsgewicht nog maar weinig zegt over je fysieke gezondheid, zijn er steeds meer weegschalen die ook je vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte of botmassa meten. Lees hieronder waar je op moet letten bij het aanschaffen van een personenweegschaal.

Algemeen advies

Algemeen advies personenweegschalen

Wanneer je op zoek bent naar algemene informatie die je helpt bij de keuze voor een personenweegschaal, helpen wij je op weg. We geven je onder andere advies over de verschillende eigenschappen van weegschalen.

Fitbit

Fitbit Aria weegschaal

De Fitbit Aria is een slimme weegschaal die je koppelt aan je Fitbit activiteitstracker. Onze specialisten helpen je bij het gebruik van de Fitbit Aria en het instellen van de bijbehorende mobiele app.

Medisana

Medisana weegschalen

Medisana maakt zowel basis weegschalen als weegschalen met uitgebreide lichaamsanalyse. Deze koppel je met een app aan je smartphone. Onze specialisten ondersteunen je bij vragen over je Medisana weegschaal.

Withings

Withings personenweegschaal

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van je Withings weegschaal of de bijbehorende app, lees je het advies van onze specialisten.

Garmin

Garmin personenweegschaal

Onze specialisten helpen je bij het koppelen van je Garmin Index weegschaal met de mobiele applicatie van Garmin.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen