The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Caitlin

Hoe bouw je een magnetron of oven in?

Het inbouwen van een oven of magnetron is eenvoudiger dan je denkt. Zelfs voor mensen met 2 linkerhanden is het een eenvoudige klus. Hieronder leg ik stap voor stap uit hoe je zelf een magnetron inbouwt.

Wat gaan we doen?

Open oven

Je hebt een magnetron of oven gekocht en wil deze graag inbouwen in je keuken. Met onderstaande 3 stappen is jouw apparaat in een mum van tijd klaar voor gebruik:

Stap 1: Het oude apparaat losschroeven

Stap 2: Oude apparaat verwijderen

Stap 3: Nieuwe apparaat plaatsen

Stap 1: schroef het oude apparaat los

oven los schroeven

Wanneer je nog een oud apparaat op de plek hebt zitten waar je de nieuwe magnetron of oven wilt plaatsen, dan zal deze er natuurlijk eerst uit moeten. Maak hiervoor de deur open van je oude apparaat. Verwijder nu de schroeven die je links en rechts ziet zitten.

Stap 2: verwijder je oude apparaat

Open magnetron

Verwijder je apparaat door hem naar voren te trekken. Doe dit voorzichtig, want deze apparaten zijn behoorlijk zwaar en kunnen scherpe randen hebben. Denk ook aan de stekker die aan de magnetron of oven vastzit. Je hebt 2 personen nodig om een inbouwoven of magnetron te vervangen.

Stap 3: plaats je nieuwe apparaat

Oven in keuken

Plaats eerst de stekker in de nis voordat je het apparaat in de ruimte schuift. Zet de oven of magnetron netjes in het midden, zodat hij mooi is uitgelijnd met je keuken. Je schroeft hem vervolgens aan de linker- en rechterkant met de accuschroefmachine vast.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.867 beoordelingen