The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jesper

Mobiele telefoons bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Antwerpen, Gent of Zaventem. Hieronder lees je in welke winkels je smartphones ook uitprobeert. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

Coolblue winkel telefoon

Mobiele telefoons testen in de winkel

Je vindt onze mobiele telefoons in de winkels in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Antwerpen, Gent of Zaventem. Hier kun je de producten ook direct testen. In deze winkels kun je uiteraard ook gewoon terecht voor advies.

Advies smartphone coolblue winkel

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste mobiele telefoon voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips vooraf aan het testen

Smartphone testen coolblue winkel

Om doelgericht te testen, is het handig om jezelf vooraf enkele vragen te stellen. Hierdoor weet je in de winkel beter waar je op moet letten bij het zoeken naar de juiste mobiele telefoon voor jou.

  • Wil je alleen bellen en whatsappen op je smartphone? Of wil je ook mooie foto's maken, in hoge kwaliteit films kijken of gamen?
  • Wil je een telefoon met Android of iOS?
  • Zoek je een toestel met dual sim om werk en privé te scheiden?

Tips voor tijdens het testen

Hoe smartphone testen coolblue

Er zijn verschillende manieren om te testen of een mobiele telefoon bij jou past. Allereerst voel je in de winkel natuurlijk meteen of het toestel lekker in je hand ligt. De camera test je het beste door gewoon wat foto's te maken. Vergeet niet je haar te doen, want je wil natuurlijk ook de selfie camera proberen. Je test het scherm door een filmpje te kijken op Youtube. Denk er hierbij wel aan dat je een filmpje van hoge kwaliteit opzoekt.

Service

Coolblue service smartphone

Heb je jouw nieuwe telefoon net gekocht? Dan staan we in de winkel nog steeds voor je klaar. Zo maken we jouw nieuwe toestel helemaal startklaar door apps, accounts en contactpersonen over te zetten. Heb je een screenprotector bij ons gekocht? Dan plakken wij hem gratis voor je op. Daarnaast bieden we je de Coolblue reparatieservice voor smartphones van Apple, Samsung en Huawei. Maak een afspraak in de winkel en je staat binnen een uur buiten met een gerepareerd toestel.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 12.725 beoordelingen