The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over Nikon camera's

Op zoek naar advies over Nikon camera's? Op deze pagina vind je advies over de Nikon camera's, vergelijken we de Nikon camera's met elkaar en laten we zien of een Nikon compact- of spiegelreflexcamera het best bij jou past.

Algemeen advies

Nikon camera's

Nikon beschikt over camera's in verschillende soorten en maten. Van de Coolpix compactcamera's tot de D-serie met spiegelreflexcamera's. Of misschien past een KeyMission action camera wel bij jou. Lees het advies van onze specialisten om te bepalen welke Nikon camera het best bij jou past.

Specialisten reviews van Nikon camera's

Specialisten reviews van Nikon camera's

Onze specialisten doen niets liever dan de nieuwste Nikon camera's aan een uitgebreide test onderwerpen. Al hun bevindingen schrijven ze neer in een overzichtelijke review.

Vergelijkingen met Nikon camera's

Vergelijkingen met Nikon camera's

Je houdt van fotograferen en bent op zoek naar een geschikte camera. Bekijk de vergelijkingen van onze specialisten om te zien welke camera het best bij jou past.

Vergelijkingen tussen Nikon en Canon camera's

Vergelijkingen met Nikon en Canon camera's

Wil je weten wat het verschil is tussen Nikon en Canon camera's? In onderstaande artikelen hebben onze specialisten verschillende Nikon en Canon camera's met elkaar vergeleken om te zien welke camera het beste bij jou past.

Aan de slag met een Nikon camera

Nikon Snapbridge

Wat betekenen alle instellingen op een camera? Of vraag je je af hoe je in een bepaalde situatie de beste foto maakt? Onze specialisten helpen je op weg met advies na aankoop van jouw Nikon camera.

Nikon KeyMission action camera's

Nikon Keymission

De serie met KeyMission-action camera's van Nikon bestaat uit de 360, de 170 en de 80. Voor welk model ga jij?© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.148 beoordelingen