The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Hoe reset je jouw Philips tv?

Er zijn verschillende redenen om je Philips televisie te resetten, of 'terug te zetten naar fabrieksinstellingen'. Misschien ben je van plan hem te verkopen, of heb je te veel instellingen aangepast die je niet gemakkelijk terugzet. In dit artikel leggen we je uit hoe je de instellingen van je tv terugzet naar de standaard fabrieksinstellingen.

Stap 1: ga naar het home scherm

Menu

Ga naar het home scherm van de tv. Dit doe je door op de home knop van je afstandsbediening te drukken. Je herkent deze knop aan het icoon dat op een huis lijkt.

Stap 2: ga naar Instellingen

In het home scherm zie je jouw gedownloade apps en recent gebruikte diensten. Rechtsboven in het scherm zie je 3 icoontjes staan, waarvan 1 een tandwieltje is. Ga naar het tandwieltje toe en druk erop. Zo ga je naar de instellingen toe. Bij Philips tv's met een basis smart platform vind je het instellingenmenu in de reeks opties onder in het beeld.

Stap 3: ga naar algemene instellingen

Algemene instellingen

In het menu links zie je nu verschillende instellingen verschijnen. Om jouw Philips televisie terug naar de fabrieksinstellingen te zetten, heb je de algemene instellingen nodig.

Stap 4: zoek de fabrieksinstellingen

Fabrieksinstellingen

Tussen de algemene instellingen staat het kopje Fabrieksinstellingen. Druk op deze optie en de keuze om de televisie te resetten staat nu in je scherm.

Stap 5: bevestig de reset

Bevestig reset

Druk op OK en de televisie reset zich nu naar de fabrieksinstellingen. Het beeld, geluid en Ambilight zijn nu teruggezet naar de standaardwaarden.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.186 beoordelingen