The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Welke simpele speaker is geschikt voor jouw slaapkamer?

Muziek geeft je gegarandeerd een goede start van de dag. Of misschien luister je graag een podcast voor het slapen gaan. In dit geval is een speaker in je slaapkamer de oplossing. Ben je op zoek naar een luidspreker zonder al te veel poespas? Of word je kriebelig van veel kabels en lange installaties? Dan helpt onderstaand artikel je verder.

Wifi speaker

Wifi speaker in slaapkamer

Je kiest een compacte wifi speaker voor je slaapkamer wanneer je een speaker zoekt die eenvoudig is in gebruik. Je bedient deze namelijk met je stem, via een app en met eventuele touchbediening. Zo hoef je je bed niet uit om naar je favoriete nummers te luisteren. Ook voeg je de speaker toe aan je smart home voor gebruiksgemak door je hele woning.

Installatie: 10 minuten, ondersteunen van je opa of oma is vereist.

 • Eenvoudig in gebruik
 • Stabiele wifi en smartphone of tablet nodig

Soundbar

Soundbar onder tv

Een soundbar verbetert het geluid van je televisie. Als je deze via hdmi arc aansluit, bedien je deze gewoon met de afstandsbediening van je tv. Wil je na de film nog een podcast luisteren voor het slapen gaan, dan switch je eenvoudig naar bluetooth. Dit doe je via de app of het bedieningspaneel op de soundbar.

Installatie: 20 minuten, ondersteunen van je opa of oma is vereist.

 • Veel streaming mogelijkheden
 • Even wennen aan het gebruik

Actieve hifi speaker

Hifi speakers

Wanneer al dat digitale niks voor jou is, is een hifi speaker wellicht de oplossing. Na het installeren is de speaker klaar voor gebruik. Het voordeel van een bedrade luidspreker is dat er weinig geluidskwaliteit verloren gaat. Zo luister je naar helder gedetailleerd geluid. In je slaapkamer werk je de speaker eenvoudig weg op een plank of kast.

Installatie: 5 minuten, je opa of oma kan deze zelf aansluiten.

 • Eenvoudig in gebruik
 • Geen draadloze mogelijkheden, tenzij je versterker of receiver deze heeft.

Stereo set

Stereo set

Een stereoset raden we vooral aan bij grotere slaapkamers. Een enkele speaker voldoet dan namelijk misschien niet. Dankzij dit alles in 1 pakket krijg je direct 2 speakers en een afspeelstation. Hierbij kies je zowel voor een radio, een cd speler of bluetooth. Dit is ideaal als je in de slaapkamer allerlei verschillende soorten geluidsbronnen hebt.

Installatie: 5 minuten, je opa of oma kan deze zelf aansluiten.

 • Eenvoudig in gebruik
 • Weinig draadloze mogelijkheden

Wekkerradio

Wekkerradio

De wekkerradio is ideaal voor wie de dag graag begint met het nieuws, of de top 50. Je stelt een wekkerradio zo in dat je favoriete radiostation begint te spelen zodra jij wakker moet worden. Via bluetooth stream je je eigen muziek vanaf je smartphone of tablet. Deze stopt vanzelf als je een slaap timer instelt. Zo speelt de muziek niet de hele nacht door.

Installatie: 5 minuten, je opa of oma kan deze zelf aansluiten.

 • Eenvoudig in gebruik
 • Niet altijd streaming mogelijkheden

Bluetooth speaker

Bluetooth speaker in gebruik

Een bluetooth speaker is een speaker voor jou als je niet veel tijd in je slaapkamer doorbrengt, maar wel gemakkelijk naar muziek wilt luisteren. Je zet hem eenvoudig aan en verbindt hem met je smartphone of tablet. Wil je een simpele speaker, kies dan voor een bluetooth speaker. Wil je voornamelijk muziek of radio tijdens het wakker worden of naar bed gaan, kies dan voor een wifi speaker, soundbar of wekkerradio.

Installatie: 1 minuut, je opa of oma kan dit zelf instellen, mits ze beschikken over een smartphone.

 • Korte installatie
 • Smartphone of tablet vereist


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.849 beoordelingen