The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jesper

Hoe schakel ik oproepen door naar mijn smartphone?

Moet je even het huis uit, maar verwacht je een belangrijk telefoontje op je huistelefoon? Geen zorgen. Het is mogelijk om oproepen door te schakelen naar een ander toestel zoals je smartphone. De manier waarop je dit doet verschilt per product en provider. Lees daarom altijd de handleiding van je vaste telefoon en de instructies van de provider goed door. Voor Gigaset toestellen bestaan er wel standaard instellingen. In dit artikel vertellen we welke dat zijn.

Doorschakelen naar een ander telefoonnummer

Vaste telefoon doorschakelen

Het doorschakelen naar een ander telefoonnummer kan verschillen per provider. Heb je een Ziggo of KPN abonnement? Dan stel je met de onderstaande stappen in hoe je een oproep standaard doorschakelt naar je smartphone:

  1. Druk 21 in op de handset.
  2. Typ het mobiele telefoonnummer waar je naar wilt doorschakelen. Sluit af met #.
  3. Hoor je een kiestoon? Dan is de telefoon doorgeschakeld.
  4. Test of de doorschakeling werkt door aan iemand te vragen je vaste nummer te bellen.

Let op: je provider kan kosten rekenen voor het doorschakelen van oproepen naar andere toestellen. Neem contact op met je provider voor meer informatie.

Een oproep doorschakelen naar een andere handset

handset doorschakelen

Bij vaste telefoons heb je de keuze om inkomende oproepen door te verbinden naar een andere handset die op hetzelfde basisstation is aangemeld. Het is niet mogelijk om een oproep door te verbinden naar een handset die niet op het basisstation is aangesloten. Let er wel op dat de manier waarop je dit doet verschilt per merk en model. Lees daarom altijd eerst de handleiding van jouw vaste telefoon door.

Jesper
Artikel van:
Jesper Vaste telefoon-specialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.836 beoordelingen