The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

Logitech MX vs Logitech Ergo vs Logitech Lifestyle

Welke Logitech muizen en toetsenborden passen bij jou? Wij vertellen je over de overeenkomsten en verschillen tussen de Logitech MX, Ergo en Lifestyle productlijnen. Zo werk je met de Logitech MX muis bijvoorbeeld snel met Excel sheets, gebruik je Logitech Ergo producten op een ergonomisch verantwoorde manier en koppel je Lifestyle producten ook aan je tablet of smartphone.

Vergelijking Logitech MX en MX ergo en Lifestyle

MX MX Ergo Lifestyle
Soorten producten Muizen en toetsenborden Muizen en toetsenborden Muizen en toetsenborden
Geschikt voor Mac Ja Nee Ja
Geschikt voor onderweg Nee Nee Ja
Geschikt voor tablets en smartphones Nee Nee Ja
Ergonomische vormgeving Nee Ja Nee

Soorten producten

MX keys.

Logitech MX: handig scrolwiel

Werk je graag zo efficiënt mogelijk, dan is een Logitech MX muis of toetsenbord iets voor jou. Je sluit deze toetsenborden en muizen gemakkelijk aan op meerdere laptops of computers tegelijkertijd. De MX Master 3 muis heeft bijvoorbeeld een scrollwiel waarmee je moeiteloos door grote spreadsheets of webpagina's scrolt. Werk je liever met macOS, kies dan voor de speciale Logitech MX voor Mac producten. Dan weet je zeker dat je muis en toetsenbord optimaal werken op je iMac of MacBook.

Ergo muis.

Logitech Ergo: werk ergonomischer

Wanneer je lange dagen achter een bureau werkt, kies je voor Logitech Ergo. Deze muizen en toetsenborden zijn ergonomisch en gebruik je om RSI klachten te voorkomen. De muizen en toetsenborden plaatsen jouw handen op de goede manier, zodat je comfortabel werkt. Kies bijvoorbeeld voor een muis met trackball, die je bestuurt met enkel je duim. Zo blijft je pols liggen en belast je deze zo min mogelijk.

Lifestyle toetsenbord.

Logitech Lifestyle: voor al je apparaten

De Logitech Lifestyle apparaten gebruik je op al je apparaten. Dus niet alleen op je desktop of laptop, maar ook op je tablet en zelfs je smartphone. Bovendien zijn de muizen en toetsenbord compact en licht, waardoor je ze gemakkelijk meeneemt. In tegenstelling tot de andere productlijnen kies je je favoriete kleur uit bij Logitech Lifestyle muizen en toetsenborden. Denk aan blauw, wit, zwart of zelfs groen.

Designs en extra functies

MX master.

Logitech MX: voor effectief werken

Je kiest voor een Logitech MX muis als je effectief wil werken. De MX producten zijn namelijk speciaal daarvoor vormgegeven. Denk aan het handige scrollwiel, of de inkeping voor je duim op de MX Master muis. Daarnaast gebruik je met Logitech Flow een MX muis of toetsenbord op meerdere apparaten tegelijkertijd. Werk je met macOS, dan kies je idealiter voor de Logitech MX voor Mac productlijn voor optimale werking.

MX Ergo.

Logitech Ergo: voor werkdagen achter je bureau

Met een combinatie van een Logitech Ergo muis en toetsenbord verhoog je je je ergonomie. Het design van het Ergo toetsenbord is bijvoorbeeld golvend, zodat je handen op een natuurlijke manier rusten. Zo belast je ze minder en voorkom je klachten op de lange termijn. Daarnaast werk je ook met Logitech Flow als je een Ergo toetsenbord of muis hebt. Zo gebruik je je randapparatuur op al je apparaten.

Logitech Lifestyle: om overal te gebruiken

Als je één muis en toetsenbord wil hebben voor al je apparaten, dan kies je voor Logitech Lifestyle. Je neemt deze muizen en toetsenborden ook makkelijk mee op pad door hun platte design en lichte gewicht. Zo is de M350 Pebble muis zo compact, dat deze zelfs in je broekzak past. Door hun opvallende kleuren vallen jouw Lifestyle producten altijd op.

Conclusie

Welke productlijn van Logitech het beste bij jou past, hangt af van wat jij belangrijk vindt. Staat ergonomie hoog op je eisenlijstje, dan kies je voor een Logitech Ergo muis of toetsenbord. Wil je zo effectief mogelijk werken en snel door grote Excel bestanden scrollen, kijk dan eens naar Logitech MX muizen en toetsenborden. Als je het liefst één muis of toetsenbord voor al je apparaten gebruikt, dan sluiten de Logitech Lifestyle producten het beste aan op jouw wensen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.164 beoordelingen