The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jan

De beste Nintendo Switch gaming setup voor onderweg

Als je een console wil die je niet alleen thuis, maar ook onderweg of op vakantie gebruikt, dan kies je natuurlijk voor de Nintendo Switch. In dit artikel leg ik je uit welke accessoires je nodig hebt voor de beste Nintendo Switch gaming setup voor onderweg.

De Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch console in dock.

Hij kan natuurlijk niet ontbreken als je onderweg aan een gaming avontuur wil beginnen: de console zelf. Met de Nintendo Switch game je op de TV of gewoon via het scherm van de Switch zelf. Daarmee is de nieuwste console van Nintendo de ideale reispartner voor een optimale gaming ervaring op reis. De Nintendo Switch Lite gebruik je alleen onderweg en is daarom geschikt als je een console puur voor onderweg zoekt.

Games

Meisje en jongen spelen in de trein op Nintendo Switch.

Wanneer je de Switch voornamelijk onderweg gebruikt, wil je games die ideaal zijn om bijvoorbeeld in de trein te spelen. Nintendo heeft veel games in de aanbieding die vrijwel allemaal exclusief zijn voor de Switch en de Switch Lite. Ga op avontuur met Zelda of versla je tegenstanders in Super Smash Bros. Voor iedereen is er wel wat wils.

Nintendo Switch Case

Nintendo Switch in hoesje stoppen in de trein.

Als je de Nintendo Switch veel onderweg gebruikt, dan is een case een goede aanrader. Op die manier is jouw Nintendo Switch beschermd tegen stoten en vuil, waardoor de console zorgeloos mee op reis gaat.

Powerbank

Powerbank aan de Nintendo Switch.

Een Nintendo Switch gaat ongeveer 3 uur mee op 1 batterijlading. Meestal genoeg voor die dagelijkse treinreis naar school of kantoor maar voor die lange autoritjes heb je meer stroom nodig. Met een powerbank laad je de Nintendo Switch via de usb C aansluiting op, waardoor je langer speelt zonder dat je een stopcontact nodig hebt.

Autolader

Nintendo Switch opladen met autolader.

Soms is een powerbank niet genoeg. Bijvoorbeeld als je meerdere dagen achter elkaar op reis bent en er geen stopcontact in de buurt is. In dat geval is een autolader met usb C aansluiting een aanrader. Zo laad jij de Nintendo Switch op zonder dat er een netstroomaansluiting in de buurt is.

SD kaart voor Nintendo Switch

128 gigabyte SanDisk microSD kaart.

De Nintendo Switch heeft ongeveer 32 gigabyte aan interne opslagcapaciteit beschikbaar. Een gemiddelde game is ongeveer 10 gigabyte groot. Als jij veel spellen digitaal aanschaft heb je al snel extra opslagcapaciteit nodig. Daarom raden wij een SD kaart aan voor onderweg, zodat je al jouw spellen altijd bij de hand hebt. Kies een SD kaart met de volgende eigenschappen:

  • micro SD
  • 100 MB/s leessnelheid
  • Minimaal 128 gigabyte opslagcapaciteit


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.838 beoordelingen