The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jan

De beste Nintendo Switch gaming setup voor thuis

Met de Nintendo Switch speel je zowel thuis als onderweg. Wij leggen je hier uit waar je op moet letten bij het kiezen van de beste Nintendo Switch gaming setup voor thuis.

Nintendo Switch

Nintendo Switch in docking station.

Je Nintendo Switch gebruik je zowel thuis als onderweg. Of je nu thuis op de bank lekker in je eentje gamet, of dat je het opneemt tegen je vrienden. Met de Switch kun je alle kanten op. Stop de console in het meegeleverde docking station en speel op je televisie. Kies voor een reguliere Nintendo Switch als je de console aansluit op de tv. Een Nintendo Switch Lite sluit je namelijk niet op een televisie aan.

Games

Mario Kart spelen op de Nintendo Switch.

De Nintendo Switch heeft veel games die je gezellig thuis op de bank speelt. Denk aan Mario Kart of Super Mario Party. Geef een controller aan je vriendin, vriend of broer en geniet van speelplezier samen.

Extra controllers

Met een pro controller Zelda spelen op de Switch.

Met een extra set Joy-Con's of een Pro Controller speel je met maximaal 4 spelers tegelijk op je Nintendo Switch. Leuk als je op een feestje Mario Kart wil spelen met je vrienden. Bovendien klik je de Joy-Con's in een houder om er één controller van te maken.

Opladers voor je controllers

Rode en blauwe Joy-Con controllers in de oplader stoppen.

Zorg dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Want je zult net zien: op het moment dat je bijna van je vrienden gaat winnen in een potje Mario Party, valt je Joy-Con uit. Met een goede oplader zijn je controllers altijd opgeladen en houd je ze netjes bij elkaar.

SD kaartjes

Micro SD voor de Nintendo Switch.

Met een opslagcapaciteit van 32 gigabyte raakt je Nintendo Switch misschien al snel vol. Daarom raden we aan om een extra geheugenkaart bij je console te kopen, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je games. Ook als je games voornamelijk fysiek koopt is dit handig. Veel games gebruiken namelijk opslagruimte voor updates en savefiles. Kies een SD kaart met tenminste de volgende specificaties:

  • micro SD
  • 100 MB/s leessnelheid
  • 128 gigabyte opslagcapaciteit of meer

Televisie

Zelda Link's Awakening spelen met een Pro Controller op de Nintendo Switch.

Thuis game je het lekkerst als je een goede televisie hebt. Je bent dan niet afhankelijk van het kleine ingebouwde schermpje. Kies een televisie met de volgende eigenschappen voor een goede ervaring:

  • Maximaal 50ms reactiesnelheid
  • 4K resolutie


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.081 beoordelingen