The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Ruben

Wat is een KitchenAid foodprocessor?

KitchenAid heeft veel verschillende keukenmachines. Eén daarvan is de foodprocessor. Met een foodprocessor hak, snijd en rasp je verschillende soorten groenten en fruit. Dit doe je in elke gewenste vorm en dikte. Je gebruikt een foodprocessor ook voor het kneden van deeg of het mixen van beslag. Wij vertellen je meer over de verschillende modellen en wat je ermee maakt.

Wat maak je met een foodprocessor?

KitchenAid foodprocessor

Een foodprocessor is een handige keukenmachine waar je veel verschillende dingen mee bereidt. Zo hak je er gemakkelijk een uitje mee, snijd je een appel in plakjes of rasp je een stuk kaas of wortel. Met de juiste accessoires kneed je ook taart- en pizzadeeg of klop je eiwitten op. Het maken van verse vruchtensappen of zelfgemaakte frietjes behoort ook tot de mogelijkheden. Het is dus je ideale kookhulp in vergelijking met een KitchenAid keukenmixer, die een echt bakhulp is.

Wat is het verschil tussen de modellen?

Foodprocessor snijschijf

Er zijn verschillende KitchenAid foodprocessors. Het belangrijkste verschil zit in de inhoud, de meegeleverde accessoires en het vermogen. Er is keus uit een inhoud van 1,7, 2,1, 3,1 en 4 liter. Daarnaast krijg je bij de kleinere modellen minder accessoires dan bij de grotere. Bij het grote model krijg je bijvoorbeeld extra snij- en raspschijven en een citruspers. Verder verschilt het vermogen van 250 tot 650 watt. Hoe hoger het vermogen hoe makkelijker je zware ingrediënten, zoals deeg, verwerkt.

Wat is een cookprocessor?

KitchenAid cookprocessor

Naast de verschillende foodprocessors is er ook de KitchenAid Artisan cookprocessor. Deze cookprocessor heeft een vermogen van 1.500 watt en een inhoud van 4,5 liter. Je maalt, pureert, hakt en mengt gemakkelijk verschillende ingrediënten. Maar met de cookprocessor bereid je ook complete maaltijden. Je stoomt, kookt en bakt er namelijk ook eten in. Dankzij de automatische programma’s hoef je alleen de juiste ingrediënten toe te voegen. De rest gaat vanzelf.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.239 beoordelingen