The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jonna

Fitbit Pay: wat is het en hoe werkt het?

Met Fitbit Pay betaal je contactloos met jouw Fitbit horloge. Zo hoef je geen portemonnee mee te nemen als je tijdens het hardlopen of fietsen iets te drinken wil kopen. Fitbit Pay werkt alleen als je een rekening hebt bij een bank die Fitbit Pay ondersteunt. In dit artikel leggen we uit wat Fitbit Pay is en hoe het werkt.

Wat is Fitbit Pay?

Fitbit Pay

Met Fitbit Pay betaal je contactloos vanaf je pols. Elke Fitbit met een NFC chip is geschikt om mee te betalen. Via de Fitbit app op je telefoon voeg je eevoudig een digitale betaalpas toen aan je Fitbit Wallet. Wanneer je dit hebt gedaan, is het mogelijk om kleine bedragen tot €25,- direct te betalen vanaf je horloge. Voor grotere bedragen dien je een beveiligingscode in te voeren op je horloge. Eigenlijk is dit net zoals het nu gaat in winkels met een contactloze pinpas.

Bij welke bank heb je een bankrekening nodig?

Fitbit Pay horloge met betaalautomaat

Niet elke bank ondersteunt Fitbit Pay. Je kunt alleen contactloos betalen met Fitbit Pay als jouw bank Fitbit Pay ondersteunt. Bekijk de volledige lijst met aangesloten banken via de onderstaande link of bekijk 'benodigde bankrekening' op de productpagina.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.123 beoordelingen