The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over smartwatches

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat meer kan dan alleen maar de tijd laten zien? In dat geval is een smartwatch iets voor jou. Dit 'slimme' horloge koppel je gemakkelijk aan je smartphone. Maar het juiste horloge kiezen is niet altijd eenvoudig. Er zijn verschillende gebruikssituaties waarbij we bepaalde specificaties adviseren. Op deze pagina vind je alle artikelen die je helpen bij je keuze van een horloge.

Functies

Smartwatches Coolblue medewerker

Hier vind je antwoorden op vragen over specifieke functies van horloges. Bijvoorbeeld wat je hartslag nauwkeuriger meet: een hartslagband of horloge met hartslagmeting.

Platforms per merk

Smartwatches in hand

Ieder horloge maakt gebruik van een eigen platform waarin het de gemeten data opslaat. Vanuit hier bekijk en analyseer je jouw gegevens.

Advies over Apple Watch

Apple Watch om pols

Apple Watch sluit naadloos aan op het ecosysteem van jouw Apple iPhone, MacBook of iPad. Het horloge houdt je op de hoogte en helpt je een gezonde levensstijl te creëren en behouden. Lees hier meer over Apple Watch.

Advies over Samsung

Samsung Galaxy Watch om pols

Met een slim horloge van Samsung ben jij de hele dag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en berichten. Samsung Watches zijn er in veel verschillende varianten. Je leest hier meer over Samsungs smartwatches.

Advies over Garmin

Contactloos betalen Garmin Pay

Ben je op zoek naar een sporthorloge? Dan ben je bij Garmin aan het juiste adres. Voor iedere sporter heeft Garmin een horloge. Ook je berichten ontvang je op de horloges. Lees hier meer over de smartwatches van Garmin.

Advies over Fitbit

Fitbit horloge om pols

Advies over andere horlogemerken

Specialist met horloge om pols

Naast grote namen als Apple en Samsung zijn er nog andere merken met slimme horloges. Je leest hier meer over de smartwatches van andere horlogemerken.