The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is de Miele droogassistent?

Het kiezen van het juiste droogprogramma is soms lastig wanneer je verschillende soorten wasgoed samen wilt drogen. Met de Miele droogassistent stelt de wasdroger zelf een programma samen dat is afgestemd op jouw wasgoed. Lees in dit artikel wat de droogassistent is en hoe deze werkt.

Het juiste programma voor iedere soort was

Miele droogassistent

Wanneer je je wasgoed in de droger doet, is het soms lastig te bepalen welk droogprogramma je nodig hebt. Met de Miele droogassistent sta je hier niet te lang bij stil. In het hoofdmenu van de droger kies je voor de droogassistent. Hier selecteer je het droogdoel en het soort wasgoed. Je selecteert ook verschillende wasartikelen tegelijkertijd zoals bedtextiel, jeans, T-shirts en overhemden. De Miele wasdroger stelt nu een uniek droogprogramma samen dat op je wasgoed is afgestemd.

Je kleding blijft langer als nieuw

Miele droogassistent

Met de automatisch gegenereerde droogprogramma's gebruik je altijd het juiste programma voor je wasgoed. Zo weet je zeker dat je wollen truien, sportbroeken en lakens goed behandeld worden tijdens het droogproces. Ook als ze met elkaar in een lading zitten. Hiermee voorkom je dat je was te heet of te lang droogt en verminder je slijtage. Dankzij de droogassistent blijven je favoriete outfits langer als nieuw, waardoor jij er langer plezier van hebt.

Rowan
Artikel van:
Rowan Wasdroger specialist


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.583 beoordelingen