The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over Miele wasdrogers

Een Miele wasdroger beschikt over verschillende technieken, zoals PerfectDry en FragranceDos. Met PerfectDry komt je beddengoed precies zo droog als jij wil uit de trommel. Zo blijft je was langer mooi en bespaar je energie. FragranceDos zorgt ervoor dat je kussensloop extra fris ruikt. Om strijkwerk te verminderen, neem je een droger met SteamFinish. Je leest hier alles over Miele wasdrogers.

Miele wasdrogers vergelijken

Miele wasdroger

Je wil weten welke Miele wasdroger het beste bij jou past. Bij het kopen van een droger let je onder meer op het vulgewicht. Met een ruime trommel van 8 of 9 kilogram droog je al je was in één keer. Om energiezuinig te drogen, koop je een warmtepompdroger. Behalve de standaard technieken van Miele, zoals PerfectDry en FragranceDos, heb je keuze uit extra functies. Bijvoorbeeld SteamFinish. Deze stoomfunctie strijkt je overhemden glad, waardoor je minder last van kreukels hebt.

Miele SteamFinish

Miele SteamFinish

Om strijkwerk te verminderen, koop je een Miele wasdroger met SteamFinish. Deze stoomfunctie strijkt kreukels aan het einde van het programma glad met stoom. De stoom dringt tot diep in de vezels van je was door. Zo trek jij je overhemd direct aan na het drogen. SteamFinish voorkomt dat je urenlang achter de strijkplank staat en geeft een glad resultaat. Hiermee hoef je bij de meeste stoffen niet meer te strijken.

Miele droogassistent

Miele droogassistent

Met de droogassistent vind je altijd het juiste programma bij jouw type was. Je geeft aan wat voor soort textiel je hebt, bijvoorbeeld wol of synthetisch. Om verschillende stoffen tegelijk te drogen, vink je deze aan in een lijst. Bij een aantal stoffen heb je de keuze om extra behoedzaam, snel of energiebesparend te drogen. Vervolgens stelt de droogassistent een programma samen. Hiermee bereik je het beste resultaat, bespaar je energie en blijft je was langer mooi.

Miele PerfectDry

Miele PerfectDry

Voor precies het gewenste droogresultaat, beschikken alle Miele wasdrogers over PerfectDry. Deze droogtechniek zorgt ervoor dat je exact de juiste droogtegraad bereikt. Je hebt de keuze uit kastdroog, strijkdroog of extra droog. Tijdens het drogen meet een kalksensor de hardheid van het water in de stof van je was. Zodra je beddengoed droog is, stopt de wasdroger automatisch. Je was blijft langer mooi, doordat het programma op tijd stopt.

Miele FragranceDos

Miele FragranceDos

Na het drogen ruikt je was fris dankzij FragranceDos. Elke Miele wasdroger beschikt over deze techniek. Je herkent FragranceDos aan de opening bij het pluizenfilter. Hier stop je een geurflacon van Miele in. Eén flacon gaat zo'n 50 droogbeurten mee. Om zelf de intensiteit van de geur te bepalen, draai je aan de flacon. Er zijn ook drogers die plek hebben voor 2 FragranceDos flacons. Hiermee wissel je af tussen verschillende geuren, zodat je lakens telkens anders ruiken.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.299 beoordelingen