Geschreven door Rowan

Wat is Miele PerfectDry?

Met het Miele PerfectDry systeem zorg je beter voor je kleding én bespaar je tijd en energie. De verschillende sensoren zorgen ervoor dat je wasgoed heel nauwkeurig droogt. Lees hieronder meer over Miele PerfectDry.

Beter voor je kleding

Miele PerfectDry

Met Miele PerfectDry droogt al je wasgoed heel nauwkeurig. Dankzij de vocht- en kalksensoren zit je favoriete kleding nooit te lang in de wasdroger. Tijdens het drogen past de de droogtijd automatisch aan naar de hoeveelheid restvocht en waterhardheid. Zo droogt je kleding heel precies en haal je ze nooit te droog of te vochtig uit de droogautomaat. Hiermee voorkom je dat je wasgoed krimpt en blijft het langer mooi.

Bespaar tijd en energie

Miele PerfectDry

Het PerfectDry systeem is niet alleen beter voor je kleding, maar ook voor je energierekening. Je droogt namelijk gerust ook een kleine hoeveelheid wasgoed, zonder tijd en energie te verspillen. De sensoren passen automatisch de droogtijd aan naar iedere hoeveelheid was, zowel groot als klein. Een kleine was betekent dus een korte droogtijd en minder energieverbruik.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.231 beoordelingen