The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is Miele SteamFinish?

Eén van de handige functies van de Miele TWR 860 WP wasdroger is de SteamFinish technologie. Deze technologie voegt stoom toe aan het einde van het droogprogramma, zodat jij minder strijkwerk hebt. Lees in dit artikel hoe Miele SteamFinish werkt.

Minder strijkwerk

Miele SteamFinish

Een aantal nieuwe wasdrogers van Miele beschikken over de SteamFinish techniek. Dit zorgt ervoor dat er nauwelijks of geen kreukels in je kledingstukken zitten wanneer je ze uit de droger haalt. Deze handige functie gebruik je bij de programma’s gladstrijken en gladstomen. Zo is uren strijken na het gebruik van deze droogprogramma’s verleden tijd. Je trekt je schone outfit direct na het drogen aan, of legt deze zo terug in de kast.

Gladde kleding dankzij stoom

Miele SteamFinish

De SteamFinish techniek in de Miele wasdrogers geeft je wasgoed een stoombehandeling. Aan het einde van het droogprogramma voegt de machine waternevel toe aan de droogtrommel. De warme lucht zorgt ervoor dat dit verandert in stoom. Dit dringt tot diep in de vezels van je kleding en beddengoed, waardoor de stof ontspant en gladder wordt tijdens het drogen.

Rowan
Artikel van:
Rowan Wasdroger specialist


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen