The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Rowan

Wat is Miele FragranceDos?

Om langer van fris ruikend wasgoed te genieten, gebruik je een Miele FragranceDos flacon. Deze plaats je in de machine voor je droogbeurt. Wat Miele FragranceDos inhoudt en hoe je de flacons in je wasdroger plaatst, lees je in dit artikel.

Langer fris ruikende was

Miele FrangranceDos

Schoon wasgoed voelt natuurlijk pas echt schoon wanneer het ook lekker fris ruikt. Tijdens het drogen verliest je schoongewassen kleding vaak zijn wasmiddelgeur, omdat deze met warme lucht droogggeblazen wordt. Met Miele FragranceDos zorg je ervoor dat je wasgoed extra lang fris ruikt na het wassen. De FragrandeDos flacons zijn gevuld met een frisse geur waarvan je zelf de intensiteit instelt. Tijdens het droogprogramma verspreidt de geur zich over je wasgoed. Een flacon gaat tot 50 droogbeurten mee.

Voor je warmtepomp- en condensdroger

Miele FrangranceDos

De flacons zijn geschikt voor zowel een Miele FragrenceDos warmtepomp- als condensdroger. In beide machines plaats je de flacon in de flaconhouders in het pluizenfilter. Let wel op dat dit filter bij een condensdroger verstopt zit in de deur. Trek het plastic zegel voorzichtig van de flacon af en draai ‘m dicht zodat er geen vloeistof lekt. Hierna schuif je de flacon in de opening. Om zelf de geurintensiteit in te stellen, draai je de geurflacon van links naar rechts.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.212 beoordelingen