The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

De beste reis inspiratie apps voor iPhone

Veel reizen en vakanties zijn door het coronavirus geannuleerd of uitgesteld. Maar een mens moet kunnen dromen. Daarom hebben wij 5 iPhone apps op een rijtje gezet waarmee je inspiratie voor je volgende reis opdoet. Bekijk bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld live zónder toeristen eromheen.

Polarsteps

Apple iPhone app Polarsteps

Met de app Polarsteps leg jij je eigen reizen vast, maar als dat niet gaat, geniet je ook van de reizen van anderen. Wanneer je in de app op het vergrootglas klikt, verschijnen er direct verschillende reizen. Zo reis je met andere app-gebruikers mee door bergen of steden. Als je een reisverslag aanklikt, zie je welke route de reiziger heeft afgelegd. Veeg door de verschillende stappen, bekijk reisfoto's en lees reisverslagen over bestemmingen van over de hele wereld. Zo verzamel jij vast vette tips voor jouw volgende reis.

  • Prijs: gratis

Trips by Lonely Planet

Apple iPhone app Trips by Lonely Planet

De reisgidsen van Lonely Planet zijn wereldwijd bekend, maar het bedrijf heeft ook verschillende apps. Met de app Trips by Lonely Planet zie jij de wereld door andermans ogen. Houd je van roadtrips? Zoek dan een van de vele roadtrips op in de app en waan jezelf in je auto op weg naar avontuur. Zoek jij liever de natuur op? Kies dan voor de categorie 'Wildlife and nature' en reis digitaal af naar bijvoorbeeld de Falkland eilanden om te genieten van de honderden pinguïns. Door tekst en foto's ben je met een beetje fantasie zo aan de andere kant van de wereld.

  • Prijs: gratis

Airbnb

Apple iPhone app Airbnb

Met de Airbnb app boek je vakantieverblijven van particuliere verhuurders in het binnen- en buitenland. Zo kun je er toch nog op uit, dicht bij huis of iets verder weg. In de app boek je nu ook toffe activiteiten die je vanuit huis kunt doen. Zo boek je een kookcursus bij een van de bekende Michelin sterrenchefs of leer je cocktails maken met drag queens uit Portugal. Mediteer met een Japanese boeddhist of leer meer over de apartheid in Afrika van iemand uit Zuid-Afrika.

  • Prijs: gratis, activiteiten verschillen in prijs

Webcams - EarthCam

Apple iPhone app Webcams

Zijn foto's en tekst niet genoeg voor je? Kijk dan live mee over de hele wereld. Zie hoe het Vrijheidsbeeld erbij staat in Amerika en hoe het water stroomt bij de Niagara watervallen in Canada met de EarthCam app. In de app zie je live beelden van webcams die over de hele wereld verspreid zijn. Je kijkt dus vanuit je eigen woonkamer mee naar de drukte op Times Square of ziet hoe de zon opkomt boven het Lauderdale strand in Florida.

  • Prijs: gratis, biedt in-app aankopen


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen