The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lieze

De grootste voor- en nadelen van een No Frost koelkast

Een No Frost koelkast is duurder in aanschaf, maar heeft wel een aantal grote voordelen. Je hoeft het vriesgedeelte van een koelkast met No Frost namelijk nooit te ontdooien en je ingevroren diepvriesproducten behouden smaak en structuur. In dit artikel zijn de grootste voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Voordeel: nooit meer ontdooien

No Frost vriesgedeelte

Als we kijken naar de voordelen van No Frost staat nooit meer ontdooien met stip op nummer 1. Ga eens na: nooit meer 5 á 6 keer per jaar de koelkast leeghalen, boodschappen weggooien en hem vervolgens ijsvrij krabben.

Voordeel: verse producten

No Frost voor verse producten

No Frost zorgt ervoor dat je producten langer vers en smaakvol blijven. In een vriesgedeelte zonder anti-ijsvorming ontstaan ijskristallen op je ingevroren boodschappen. Deze kristallen tasten de smaak en structuur aan. Zo verandert roomijs na een tijd in de vriezer van romig en smaakvol naar ijzig en waterig. Ijs uit een No Frost koelkast blijft lekker.

Voordeel: gemak

No Frost voor gemak

Vastgevroren lades die nauwelijks openen, aan de achterwand vastgevroren producten en onleesbare etiketten behoren met een No Frost koelkast tot het verleden. Open lades moeiteloos en pak zonder gedoe alle diepvriesproducten die je nodig hebt. Lekker gemakkelijk.

Nadeel: iets duurder in aanschaf

No Frost iets duurder

Voor No Frost betaal je gemiddeld € 127,- meer. Vind jij No Frost deze meerprijs niet waard? Er zijn ook koelkasten met Low Frost. Deze modellen ontdooi je 1 á 2 keer per jaar.

Nadeel: minder stil

Minder stil

Een No Frost koelkast maakt over het algemeen iets meer geluid dan een model zonder No Frost. Gelukkig zijn er ook modellen met No Frost én een laag geluidsniveau.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.410 beoordelingen