The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lieze

De voor- en nadelen van No Frost

Een No Frost vriezer is over het algemeen een paar tientjes duurder in aanschaf, maar heeft wel een aantal voordelen. Je hoeft een vriezer met No Frost namelijk nooit te ontdooien en je ingevroren diepvriesproducten behouden smaak en structuur. In dit artikel zijn de grootste voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Voordeel: nooit meer ontdooien

No Frost versus geen anti-ijsvorming

Als we kijken naar de voordelen van No Frost staat nooit meer ontdooien met stip op nummer 1. Ga eens na: nooit meer 5 á 6 keer per jaar de vriezer leeghalen, boodschappen weggooien en hem vervolgens ijsvrij krabben.

Voordeel: verse producten

No Frost versus geen anti-ijsvorming bessen

No Frost zorgt ervoor dat je producten langer vers en smaakvol blijven. In een vriezer zonder anti-ijsvorming ontstaan ijskristallen op je ingevroren boodschappen. Deze kristallen tasten de smaak en structuur aan. Zo verandert roomijs na een tijd in de vriezer van romig en smaakvol naar ijzig en waterig. Ijs uit een No Frost vriezer blijft lekker.

Voordeel: gemak

No Frost versus geen anti-ijsvoming gemak

Vastgevroren lades die nauwelijks openen, aan de achterwand vastgevroren producten en onleesbare etiketten behoren met een No Frost vriezer tot het verleden. Open lades moeiteloos en pak zonder gedoe alle diepvriesproducten die je nodig hebt. Lekker gemakkelijk.

Nadeel: iets duurder in aanschaf

Duurder aanschaf

Voor No Frost betaal je gemiddeld € 82,- meer. Vind jij No Frost deze meerprijs niet waard? Er zijn ook vriezers met Low Frost. Deze modellen ontdooi je 1 á 2 keer per jaar.

Nadeel: minder stil

Minder stil

Een No Frost vriezer maakt over het algemeen iets meer geluid dan een model zonder No Frost. Gelukkig zijn er ook modellen met No Frost én een laag geluidsniveau.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.573 beoordelingen