The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Welke slimme verlichting heb ik nodig voor buiten?

Met smart lampen in je tuin creëer je extra sfeer. Kies bijvoorbeeld een warme tint wit licht of ga voor extra kleur op je terras. In dit artikel vertel ik je welke soort smart verlichting je kiest per gebruikssituatie. Op het terras kies je immers voor een ander soort licht dan bij de deur.

Ik wil mijn terras verlichten

Terras verlichten

Creëer een sfeervol terras met White Ambiance of White & Colour buitenlampen. Met de White & Colour lampen voeg je extra kleur toe aan je terras. Zo zit je ook 's avonds gezellig buiten. Heb je liever alleen wit licht? Je stelt de White Ambiance buitenlampen in op meerdere tinten witte verlichting. Zo heb je sfeerverlichting waarbij je ook nog een boek leest. Voor je terras kies je Philips Hue tuinlampen, Hue prikspots of wandlampen.

Ik wil mijn tuinpad verlichten

Tuinpad

Door je tuinpad te verlichten, creëer je een duidelijke looproute. Zo kom je ook 's avonds van de achterdeur naar de tuinpoort. Om het pad goed te verlichten, kies je voor White of White Ambiance smart verlichting. Het witte licht zorgt ervoor dat je goed ziet waar je loopt. Met White Ambiance zorg je voor extra sfeer. Kies bijvoorbeeld een warmwitte kleur als je 's avonds op het terras zit. Gebruik buitenlantaarns of prikspots om je pad te verlichten.

Ik wil mijn achterdeur verlichten

Achterdeur

Verlicht je achterdeur en de tuinpoort zodat je deze ook 's avonds eenvoudig opent. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor een schijnwerper of wandlamp met wit licht. Zo vind je het sleutelgat altijd. Gebruik een slimme schijnwerper of een smart wandlamp om het juiste licht te creëren. Combineer deze lampen met een sensor, zodat het licht vanzelf aan gaat. Kies eventueel voor een White Ambiance wandlamp bij de achterdeur. Zo wordt je terras sfeervol verlicht.

Ik wil mijn huidige buitenlamp smart maken

Losse smart lampen

Ben je tevreden met je huidige buitenarmatuur, maar wil je deze toch slim maken? Vervang je huidige lamp dan voor een smart lamp. Dit kan als je armatuur voorzien is van een fitting. Je verwijdert de huidige lichtbron en verwisselt deze voor de smart lamp. Dat is niet mogelijk voor een buitenlamp met ingebouwde lichtbron. Kies voor een lamp met kleur of warm wit licht voor het terras. Voor praktisch licht, kies je een witte lamp.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.413 beoordelingen