The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Nokia 9 PureView Blauw

Nokia 9 PureView Blauw

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Beschikbaar Tweedekans-product

Voordelige Tweedekans van 341,-

Vergelijkbare mobiele telefoons


Alternatieven


Productinformatie

Korte specificaties

Camerakwaliteit
Zeer goed
Batterijduur volgens klanten
Matig
Snelheidsklasse
Zeer goed
Beeldscherm kwaliteit
Zeer goed
Totale opslagcapaciteit
128 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze Mobiele telefoonspecialist
  • Met de 5 camera's van 12 megapixel aan de achterkant leg je alle momenten haarscherp vast.
  • Je schakelt gemakkelijk tussen meerdere apps door het 6GB aan werkgeheugen.
  • Het Quad HD scherm is een stuk scherper dan het scherm van vergelijkbare telefoons.
  • De smartphone heeft geen headsetaansluiting: je hebt een adapter nodig om je hoofdtelefoon te koppelen via de usb c poort.
Productspecialist Mobiele telefoons

Omschrijving

De Nokia 9 PureView is de eerste smartphone met 5 camera's aan de achterkant. Al deze camera's focussen zich op een ander punt, waardoor de belichting van de hele foto goed is. Bovendien is elk deel van de foto scherp genoeg om details te zien. Met de 5 camera's fotografeer je bijvoorbeeld een stadsgezicht waarbij zowel de stad als de lucht helder en goed belicht zijn. Je bekijkt je eigen foto's of je favoriete series helder op het 6 inch Quad HD beeldscherm. Je bewaart je apps en spelletjes op het 128 GB geheugen. Met de vingerafdruksensor in het scherm ontgrendel je je telefoon gemakkelijk. Met de maandelijkse updates voor de software en beveiligingsupdates is je smartphone altijd zo veilig mogelijk.

Let op: Dit model biedt geen ondersteuning voor NL Alert. Ook kan dit toestel niet aangemeld worden voor acties van de fabrikant.

De Nokia 9 PureView is de eerste smartphone met 5 camera's aan de achterkant. Al deze camera's focussen zich op een ander punt, waardoor de belichting van de hele foto goed is. Bovendien is elk deel van de foto scherp genoeg om details te zien. Met de 5 camera's fotografeer je bijvoorbeeld een stadsgezicht waarbij zowel de stad als de lucht helder en goed belicht zijn. Je bekijkt je eigen foto's of je favoriete series helder op het 6 inch Quad HD beeldscherm. Je bewaart je apps en spelletjes op het 128 GB geheugen. Met de vingerafdruksensor in het scherm ontgrendel je je telefoon gemakkelijk. Met de maandelijkse updates voor de software en beveiligingsupdates is je smartphone altijd zo veilig mogelijk.

Let op: Dit model biedt geen ondersteuning voor NL Alert. Ook kan dit toestel niet aangemeld worden voor acties van de fabrikant.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (756,82 KB)
  • Oplader
  • Usb c kabel
  • Usb type C naar 3,5 mm adapter
  • Simnaald
  • Oortjes

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (756,82 KB)
  • Oplader
  • Usb c kabel
  • Usb type C naar 3,5 mm adapter
  • Simnaald
  • Oortjes

Hulp na aankoop

Ga direct aan de slag met dit product, met behulp van onze installatie- en gebruikstips.

Korte specificaties

Camerakwaliteit
Zeer goed
Batterijduur volgens klanten
Matig
Snelheidsklasse
Zeer goed
Beeldscherm kwaliteit
Zeer goed
Totale opslagcapaciteit
128 GB


Kom langs in één van onze winkels, ook op afspraak

  • Bekijk nog veel meer mobiele telefoons in onze winkels
  • Laat je adviseren door een specialist
  • We hebben winkels in Almere, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Rotterdam Alexandrium, Tilburg en Utrecht

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Nokia kwaliteit & batterij duur, design en onderscheidend

    Vos | 2 april 2019

    • Pluspunt:
      Batterij
    • Pluspunt:
      Android one
    • Pluspunt:
      Camera
    • Pluspunt:
      Design
    • Pluspunt:
      Oled scherm
    • Minpunt:
      Geen

    Eindelijk weer een top toestel met super strak design en kwaliteit zoals het altijd is geweest bij Nokia. Android one werkt heel snel en lekker schoon zonder allerlei onnodige leveranciers apps die je toestel vertragen. Ontgrendeling via het oled scherm. Hier lees ik veel negatieve verhalen maar dat ligt waarschijnlijk aan de gebruiker zelf. Doorloop het vinger registratie rustig en registreer bv je duim meerdere keren hierdoor herkent hij je veel sneller. Het instellen duurt wat langer dan een pincode maar dit hoef je dan ook maar 1 keer goed te doen. Foto kwaliteit is zeer goed, wat wintersport foto zal ik toevoegen. Ook de speciale monochrome camera maakt haarscherpe foto's. En ja RAW foto's doet hij even een aantal sec over om op te slaan maar dat is niet zo gek als het om 40mb per foto gaat. Kortom voor dit geld deze kwaliteit krijg je echt geen spijt

    Vos | 2 april 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Waar voor je geld, zeker als foto liefhebber!

    Casper | 24 maart 2019

    • Pluspunt:
      Camera
    • Pluspunt:
      prima update beleid van Nokia
    • Pluspunt:
      pOLED scherm
    • Pluspunt:
      Android one
    • Pluspunt:
      20 mp camera voorzijde
    • Minpunt:
      renderen foto's

    Heb deze smartphone nu een week in bezit. Ben overgestapt van de Pixel 2xl naar dit toestel met name voor de camera(s). De Pixel 2xl maakt ook prima foto's, maar de software matige bokeh-effect haalt het niet bij het (instelbare) bokeh effect van de Nokia. Het contrast tussen licht en donker wat deze camera aan kan is fenomenaal.
    Het renderen van de foto's duur weliswaar wat langer, maar dat wil niet zeggen dat je niet snel achter elkaar foto's kan nemen. De mogelijkheden van de geïnstalleerde camera app is zeer uitgebreid. zo slaat hij foto's op in .DNG (RAW) formaat voor prima bewerking in adobe bijvoorbeeld.
    Ook heeft de camera app een 'pro' modus waar je zelf ISO, sluitertijd, witbalans en belichtingscompensatie kan aanpassen.
    Ik lees veel commentaren over de in-screen vingerafdruk ontgrendeling mbt de slechte werking. Hiervoor een TIP: maak je vinger/duim iets vochtig zodat ie een beetje stroef aanvoelt, dan ontgrendeld het toestel zonder problemen (mijn ervaring).
    Voor de rest; toestel voelt echt premium aan, batterij ruim voldoende (schermtijd 3,5 uur per dag, info uit digitaal welzijn app); geen bloatware met Android one en natuurlijk de uitstekende service van Coolblue!

    Casper | 24 maart 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een superieure photophone

    Luuk Aalders | 21 maart 2019

    • Pluspunt:
      Camera (6!)
    • Pluspunt:
      Scherm pOLED
    • Pluspunt:
      AndroidOne
    • Pluspunt:
      Geen bloatware
    • Pluspunt:
      Prijs/kwaliteit
    • Minpunt:
      Glas, beschermhoesje vereist
    • Minpunt:
      Renderen foto's
    • Minpunt:
      Geen 3.5mm koptelefoonaansluiting

    De Nomia 9 PureView heeft een luxe uitstraling, een geweldig scherm en een geweldige camera. Is suppersnel en bevat geen onnodige apps. Nadeel is, dat het renderen van de fotos wat sneller had gemogen maar hé, je krijgt daar wel geweldige foto's voor terug. En voor de snelle snapshotjes kun je altijd nog een extra foto app installeren Het ontbteken van de 3.5mm koptelefoonaansluiting is voor mij geen probleem, gebruik alleen nog bluetooth oortjes. Er is wel een dongle meegeleverd voor de meegeleverde bedraade oortjes.

    Luuk Aalders | 21 maart 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Een snelle android one smartphone met een prima camera.
    • Pluspunt:
      Camera
    • Pluspunt:
      Batterijduur
    • Pluspunt:
      Snelheid
    • Pluspunt:
      Waterbestendig
    • Minpunt:
      Vrij groot

    Een android one smartphone met een prima camera. Geen merkafhankelijke apps voorgeïnstalleerd. Naar mijn ervaring bovendien een stuk sneller dan mijn vorige smartphone.

    Geert-Jan Graulus | 20 mei 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Voor fotoliefhebbers
    • Pluspunt:
      Vlott toestel
    • Pluspunt:
      Camera
    • Pluspunt:
      Scherm
    • Pluspunt:
      Prijs
    • Pluspunt:
      Scherm
    • Minpunt:
      Video
    • Minpunt:
      Prijs Adobe Lightroom CC voor PC

    Dat was even wachten voor dat ik mijn Lumia 930 met 20 MP camera wilde inruilen. Is de Nokia 9 beter? Jawel maar niet iedere aspect. Android one werkt goed ook voor de Windows over-stapper. De photos van Nokia 9 zijn in de professional mode fantastisch. Video is teleurstellend: de Luima 930 wint het makkelijk van de Nokia 9 als je met de camera loopt. In de standard photo mode is de Nokia 9 niet beter dan de Lumia 930.
    Een verassing was dat de prijs praktisch gelijk gebleven is.
    Scherm en afwerking zijn uitstekend. Jammer dat het ivm met de gladde achterkant verstandig is om het mooie toestel in een hoesje te stoppen.
    Lightroom is op het toestel beperkt gratis.

    Philipp | 26 maart 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    No nonsense telefoon met geweldige camera.
    • Pluspunt:
      Camera
    • Pluspunt:
      Android One
    • Minpunt:
      Vingerafdrukscanner niet zo snel
    • Minpunt:
      Accu sneller leeg dan andere flagships

    Prima smartphone met een uitstekende camera (of 5). De accu is sneller leeg dan ik gewend ben van mijn vorige (Huawei) telefoon, maar hij houdt het evengoed met gemak een dag vol. Vingerafdrukscanner is tof, maar niet bijzonder snel. Hopelijk wordt dit nog opgelost met een software update. De camerasoftware is ook niet de snelste, maar als je je bedenkt hoeveel informatie de processor moet verwerken is dat ook niet gek.

    Tom Kähn | 15 mei 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Ik ben er blij mee.
    • Pluspunt:
      AndroidOne
    • Minpunt:
      geen 48 uur op een lading

    Prima toestel. De camera's zijn inderdaad een fraaie feature bij deze telefoon, je kunt schitterende plaatjes maken. Dat adobe lightroom soms even moet denken over de bewerkingen die je los laat op al die data zul je voor lief moeten nemen. Er is een boel data te bwerken..

    Martijn Posthuma | 8 september 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aanrader
    • Pluspunt:
      Android one
    • Pluspunt:
      Voelt heel solide aan
    • Minpunt:
      fingerprint unlocken werkt slecht

    Snel
    Super camera
    Scherm uitstekend
    Gezichtsherkening is erg snel

    Eric Nijhuis | 31 mei 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Super toestel.
    • Pluspunt:
      Goede prestaties
    • Pluspunt:
      Mooi scherm
    • Pluspunt:
      Maakt super foto's
    • Pluspunt:
      Prijs
    • Minpunt:
      Vingerafdruk scanner werkt moeizaam

    Zeer goed toestel voor redelijke prijs. Maakt zeer goede foto's. Helder en scherp beeld. Snel!

    Eugene Schouten | 23 oktober 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Heel mooie fotos
    • Pluspunt:
      Mooi scherm
    • Pluspunt:
      Heel mooie fotos
    • Pluspunt:
      Android one
    • Minpunt:
      Batterij
    • Minpunt:
      Fotos duren wat langer om te verwerken
    • Minpunt:
      Breekbaar

    Heel mooie en leuke gsm. Deze moet je kopen voor de mooie fotos. Het is meer een fotophone.

    Jonas Housen | 7 april 2019

Verzeker je Mobiele telefoon

In je winkelmandje kun je één van de onderstaande verzekeringen kiezen. Hiermee bescherm je je spiksplinternieuwe Mobiele telefoon tegen schade en/of diefstal.

Nokia 9 PureView Blauw
  • 1 jaar Zekerheidspakket Schade
    95,90 eenmalig
  • 1 jaar Zekerheidspakket Compleet
    119,90 eenmalig
  • 2 jaar Zekerheidspakket Schade
    186,90 eenmalig
  • 2 jaar Zekerheidspakket Compleet
    234,90 eenmalig

Specificaties

Product

Artikelnummer
827613
Fabrikantcode
11AOPL01A05
Merk
Nokia
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie
Oude apparaat gratis retour
Ja

Algemene eigenschappen

Type mobiele telefoon
Smartphone
Aanbevolen voor gebruik
Films en series kijken, Foto's en filmpjes maken, Gaming, Internet, social media & eenvoudige spelletjes
Gebruiksgemak volgens klanten
Matig
SAT-category
C
SAT-waarde
0,88 W/kg

Besturingssysteem en updatebeleid

Introductiejaar
2019
Introductiemaand
Februari
Besturingssysteem
Android
Android One
Ja
Android versie bij introductie
Android 9.0 Pie
Update mogelijk naar Android versie
Android 10
Nieuwste Android versie
Ja
Verwachte aantal resterende Android updates
1
Beoordeling resterende Android updates
Zeer goed
Verwachte frequentie beveiligingsupdates
Elke maand
Verwachte datum laatste beveiligingsupdate
Februari 2022
Beoordeling resterende beveiligingsupdates
Standaard
Beoordeling updatebeleid
Matig

Fysieke eigenschappen

Hoogte
15,5 cm
Breedte
7,5 cm
Diepte
0,8 cm
Gewicht
172 g