Koekenpannen met antiaanbaklaag
Een koekenpan met antiaanbaklaag heeft een antikleeflaag aan de binnenkant. Hierdoor blijven ingrediënten niet aan de pan plakken en bak je met minder vet en olie, zodat jouw bereiding gezonder is. De anti aanbak pan is vooral geschikt voor het bakken van eieren, aardappelen, groenten, gepaneerd vlees en vis. Een ander voordeel van een koekenpan met antiaanbaklaag is dat je 'm gemakkelijk reinigt.
Geen PFAS-vrij
|
Standaard antiaanbaklaag
|
Pannenset
Onze keuze voor koekenpannenset met waarbij gerechten niet aan de pan blijven plakken
|
Geen PFAS-vrij
|
Standaard antiaanbaklaag
|
Pannenset
Voordelige Tweedekans
vanaf
42,-
24 cm
|
Geen PFAS-vrij
|
Standaard antiaanbaklaag
Onze keuze voor een koekenpannenset waarbij gerechten niet aan de pan blijven plakken
|
PFAS-vrij
|
Keramische antiaanbaklaag
|
Pannenset
Voordelige Tweedekans
vanaf
55,-
PFAS-vrij
|
Keramische antiaanbaklaag
|
Pannenset