The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Rowan

5 redenen voor een nieuwe wasmachine

Wanneer ben jij aan een nieuwe wasmachine toe? Wij zetten de 5 meest voorkomende redenen voor je op een rij en laten de beste oplossingen zien. De volgende keer dat jij je was doet, hoef je dus niet meer te balen dat je wasmachine te klein is of energie vreet.

1. Langere levensduur

Wasmachine met volle wasmand

Als je een nieuwe wasmachine met een lange levensduur wilt, ga dan voor een wasmachine met topklasse bouwkwaliteit. Deze apparaten hebben allemaal een koolborstelloze motor. Hierbij slijt de wasautomaat minder snel, want er zijn geen koolborstels nodig om de motor aan te drijven. Daarnaast is het apparaat vaak ook een stuk stiller.

2. Besparen op je energierekening

Energielabel wasmachine

Om energie en geld te besparen, is het slim als je een energiezuinige wasmachine koopt. Tegenwoordig is een wasmachine energiezuinig met energieklasse C of hoger. Door een zuinige wasmachine te kopen, kun je per jaar flink wat geld besparen.

3. Groter vulgewicht

Wasmachine met berg wasgoed

Wanneer je gezin zich uitbreidt of je kinderen opgroeien tot tieners, is het fijn als je niet tegen bergen wasgoed hoeft aan te kijken. Als je meer wasgoed hebt dan er in de wasmachine past, heb je een wasmachine met meer vulgewicht nodig. Indien je met 3 tot 5 personen woont, is een wasmachine met minimaal 8 kilo inhoud geschikt. Als je een groter gezin hebt, koop dan een wasmachine met 9 kilo of meer inhoud.

4. Wassen in stilte

Energielabel met geluidsniveau wasmachine

Wil je je wasmachine 's nachts laten draaien of in de buurt van je woon- of slaapkamer plaatsen? Kies dan een wasmachine met een geluidsniveau van maximaal 73 decibel tijdens het centrifugeren. Hiermee weet je zeker dat je 's nachts lekker slaapt en niet wakker ligt van het geluid van een opstijgende helikopter.

5. Slimme functies

Wasmachine met bediening via app

Tegenwoordig zijn er veel slimme wasmachines, die het wassen net een stuk makkelijker maken. Als jij je wasmachine op afstand wilt bedienen, kies je voor een wasmachine met wifi. Bij deze wasmachine gaat de bediening via een app en krijg je een melding als de was klaar is. Wil je een wasmachine die jouw wasmiddel doseert? Koop dan een wasautomaat met automatische wasmiddeldosering.

Wasmachine abonnement

Wasmachine abonnement

Sluit bij Coolblue een wasmachine abonnement af. Waarom een abonnement? Je hebt dan een energiezuinige wasmachine die het altijd doet voor een vast bedrag per maand. Je kan dit na één jaar maandelijks kosteloos opzeggen. Is je wasmachine stuk? Dan vervangen we hem binnen 48 uur. En als je verhuist, verhuizen we de wasmachine gratis met je mee. Kortom, genoeg voordelen.

Ik wil een nieuwe wasmachine!

Je kiest een nieuwe wasmachine omdat deze groter, energiezuiniger, stiller en slimmer moet zijn. Of omdat je huidige wasmachine het begeven heeft. Ben je helemaal overtuigd en wil je zo snel mogelijk een nieuwe wasmachine kopen? Neem dan een kijkje op onze pagina. Hier zie je alle wasmachines die wij momenteel in ons assortiment hebben.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.882 beoordelingen