The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met je Apple AirPods Pro

Je Apple AirPods Pro zijn binnen en je wilt er zo snel mogelijk mee aan de slag. In dit artikel geven wij je 5 tips voor het gebruik van jouw AirPods Pro. Zo luister je in een mum van tijd naar je favoriete nummers.

Aan de slag met Apple AirPods Pro

Aan de slag met AirPods

Met deze 5 tips ga je zo snel en goed mogelijk aan de slag met jouw Apple AirPods Pro.

Tip 1: verbinden met je telefoon

Tip 2: je oordopjes indoen

Tip 3: doe de pasvorm test

Tip 4: voor een goede verbinding zorgen

Tip 5: houd de oordopjes schoon

Tip 1: verbinden met je telefoon

Verbinden met telefoon

Je koppelt jouw AirPods Pro heel eenvoudig aan een iPhone met iOS 13.2 of hoger. Doe de oplaadcase open in de buurt van je telefoon en er verschijnt een koppelverzoek op het scherm. Vanaf nu koppelen de oordopjes automatisch aan al jouw iCloud apparaten. Wanneer je AirPods Pro wil koppelen aan een Android toestel, lees dan het volgende artikel.

Tip 2: je oordopjes indoen

AirPods Pro zijn in ear oordopjes. Het is belangrijk dat je dit type goed je gehoorgang induwt. In de video legt Ferdinand je meer uit over dit type oordopjes en hoe je deze het beste in je oren doet.

Tip 3: doe de pasvorm test

Pasvorm test op iPhone

Nu je weet hoe je de oordopjes het beste in je oren doet, is het belangrijk om de juiste maat oordopjes te nemen. Met de pasvorm test weet je zeker dat het geluid en de noise cancelling op de juiste manier werken. In het artikel lees je hoe je de pasvorm test doet op jouw iPhone.

Tip 4: zorg voor een goede verbinding

AirPods verbinden

Wanneer de verbinding niet goed is, hapert het geluid. Zet de oordopjes eerst uit en weer aan door ze in de oplaadcase te doen. Kijk vervolgens of je veel andere bluetooth apparaten in je omgeving hebt en schakel deze uit. Bluetooth signalen van andere apparaten verstoren het signaal van jouw AirPods Pro met je telefoon. Mocht dit allemaal niet helpen, zet dan je AirPods terug naar fabrieksinstellingen.

Tip 5: houd je AirPods Pro schoon

AirPods in oren

Het is belangrijk dat je jouw AirPods Pro regelmatig schoonmaakt. Haal de oorkussens eraf en spoel deze af met water. Maak ze vervolgens droog met een doek. Om AirPods Pro zelf schoon te maken, gebruik je een droog wattenstaafje of een zachte, droge en pluisvrije doek. Ga voorzichtig langs het speakergaas. Maak de oordopjes zelf nooit schoon met water of andere vochtige spullen.

Reparatie

Coolblue winkel

Is er iets mis met je Apple AirPods? Kom dan langs in een van onze erkende Apple serviceprovider winkels. Welke winkels dit zijn, zie je op onze reparatie pagina. Het is belangrijk om na je reparatie de AirPods te resetten. Dit doe je als volgt.

  1. Zorg dat beide AirPods in de oplaadcase zitten en open het klepje.
  2. Het configuratie knopje achterop de case houd je minstens 15 seconden ingedrukt.
  3. Wacht tot het lampje in de case een paar keer oranje knippert. Nu zijn jouw AirPods gereset.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen