The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe maak je jouw Apple AirPods schoon?

Het is belangrijk dat je jouw Apple AirPods regelmatig schoonmaakt. Wanneer je dit doet, verleng je de levensduur van jouw oordopjes. In dit artikel leggen we je uit hoe je jouw AirPods 2 en AirPods Pro schoonmaakt.

AirPods schoonmaken

AirPods in oren doen

Het is belangrijk om jouw AirPods schoon te houden. Hieronder lees je hoe je de volgende oordopjes schoonmaakt.

  • AirPods 2
  • AirPods Pro

AirPods 2 schoonmaken

AirPods 2 schoonmaken

Bij intensief gebruik van jouw Apple AirPods 2 is de kans groot dat er viezigheid op het speakergaas komt. Ga regelmatig met een droog wattenstaafje langs het speakergaas en gebruik een zachte, droge en pluisvrije doek. Haal hier al het vuil weg en voorkom dat de viezigheid dieper in de oordopjes terechtkomt. Maak je AirPods nooit schoon met water of scherpe voorwerpen.

AirPods Pro schoonmaken

AirPods Pro schoonmaken

AirPods Pro zijn in ear oordopjes, waardoor er bij intensief gebruik viezigheid tussen de oorkussens komt. Wanneer je dit niet op tijd schoonmaakt, komt de viezigheid op het speakergaas. Haal de oorkussens af van de oordopjes en spoel deze af met water. Maak ze vervolgens droog met een doek. Om AirPods Pro zelf schoon te maken, gebruik je een droog wattenstaafje of een zachte, droge en pluisvrije doek. Ga voorzichtig langs het speakergaas. Maak de oordopjes zelf nooit schoon met water of andere vochtige spullen of scherpe voorwerpen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.159 beoordelingen