The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met je bedrade oordopjes

Met jouw bedrade oordopjes luister je altijd naar je favoriete muziek. Doordat de verbinding via een kabel gaat, blijft het signaal altijd van hoge kwaliteit. In dit artikel lees je hoe je zo goed mogelijk aan de slag gaat met je bedrade oordopjes.

Aan de slag met je bedrade oordopjes

Oordopjes in hoesje

Met deze 3 tips lees je hoe je zo goed mogelijk aan de slag gaat met je bedrade oordopjes.

Tip 1: je oordopjes indoen

Tip 2: kabelbreuk voorkomen

Tip 3: oordopjes bedienen

Tip 1: je oordopjes indoen

Heel veel oordopjes hebben verschillende manieren waarop je ze draagt. De meeste oordopjes gaan direct in je oren, maar lang niet allemaal. In de video laten we zien hoe je deze verschillende oordopjes in je oren doet.

Tip 2: kabelbreuk voorkomen

Kabelbreuk voorkomen

Wanneer je wil dat de oordopjes lang meegaan, moet je voorzichtig met de kabel omgaan. De meeste oordopjes gaan namelijk stuk door een probleem met de kabel. In het artikel hieronder lees je 4 tips waarmee je kabelbreuk voorkomt.

Tip 3: je oordopjes bedienen

Afstandsbediening in kabel

Heb je oordopjes met een afstandsbediening in de kabel gekocht? Dan bedien je de muziek zonder je smartphone uit je zak te halen. Wanneer je de fysieke middelste knop op de afstandsbediening 2 keer indrukt, activeer je de spraakassistent. Niet bij ieder merk oordopjes werkt dit. Wanneer je een iPhone hebt, zal dit werken met Beats oordopjes. Heb je een Android smartphone? Kijk dan in de handleiding van de oordopjes.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.612 beoordelingen