The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over elektrische tandenborstels

Iedereen heeft een tandenborstel nodig om tandplak van zijn tanden te poetsen. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een sonische en een roterende tandenborstel? En welke tandenborstel heb je nodig als je ontstoken tandvlees hebt? Alle informatie die je nodig hebt om de beste tandenborstel voor jou te kiezen vind je hier.

Elektrische tandenborstel kiezen

Elektrische tandenborstel kiezen

Verschillende tandenborstels per merk

Oral-b en Philips vergelijken

Het verschil tussen een Oral-B en een Philips tandenborstel zie je direct aan de vorm van de opzetborstel. Maar wat zijn de verschillen tussen de tandenborstels van hetzelfde merk? Wij zochten het voor je uit en helpen je een tandenborstel kiezen die bij jou past.

Smart tandenborstels

Tandenborstel met app

Om jezelf een betere poetstechniek aan te leren zijn er smart tandenborstels ontwikkeld. Via een app krijg je na iedere poetsbeurt feedback op jouw techniek. Wij leggen aan je uit hoe een smart tandenborstel werkt.

Gebruik

Hoe gebruik je een elektrische tandenborstel

Als je jouw tandenborstel goed onderhoudt en je let op je poetstechniek, geniet je van een schoon en gezond gebit. Wij leggen je uit hoe je alles uit je nieuwe tandenborstel haalt en veelkomende mondproblemen verhelpt of voorkomt.

Reviews

Specialisten review tandenborstels

Wil je meer weten over een elektrische tandenborstel? Bekijk dan de reviews van onze specialist.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.582 beoordelingen