The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over hartslagmeters

Met een hartslagmeter of hartslagsensor krijg je nauwkeurig inzicht in je hartslag. Die informatie vertelt je veel over je conditie en toont hoe je traint. Er zijn hartslagmeters met borstband en hartslagmeters met armband. Ook zijn er hartslagmeters gemaakt voor specifieke sporten. Wij helpen je bij het kiezen van een hartslagmeter die het beste bij jouw wensen past.

Kiezen

Hartslagband op arm

Of een hartslagmeter de juiste keuze is voor jou, hangt af van verschillende factoren. Zo moet je bedenken hoe nauwkeurig je jouw hartslag bij wilt houden. Er zijn verschillende hartslagmeters voor verschillende sporten. We helpen je graag met het kiezen van de juiste hartslagmeter voor jou.

Functies

De techniek van hartslagmeters is per model verschillend. We leggen je graag uit wat de verschillen zijn tussen ECG en optische hartslagmeters. Met een nauwkeurige hartslagmeter train je gericht op hartslagzones en verbeter jij je sportieve prestaties. We vertellen je meer over hartslagzones in dit artikel.

In gebruik nemen

Je kunt een aantal stappen ondernemen om je hartslagmetingen nauwkeuriger te maken. In dit artikel lees je daar meer over.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.416 beoordelingen