The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met de Huawei Freebuds 3

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met de Huawei Freebuds 3 en naar je favoriete muziek luisteren. In dit artikel leggen we je uit hoe je in 3 stappen aan de slag gaat met de oordopjes. Zo laten we zien hoe je ze in je oren doet en hoe je zorgt voor een goede verbinding.

Aan de slag in 3 stappen

De Huawei Freebus 3

In 3 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de Huawei Freebuds 3.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Bluetooth instellingen

De eerste stap is om de oordopjes te verbinden met je telefoon. Wanneer je dit al hebt gedaan, sla je deze stap over. Weet je niet hoe je de oordopjes koppelt aan je telefoon? Lees dan het artikel hieronder.

Stap 2: je oordopjes indoen

De Huawei Freebuds 3 zijn earbuds. Dit betekent dat de oordopjes niet direct je gehoorgang ingaan, maar in het ronde gedeelte van je oorschelp hangen. Aan het begin van de video leggen we je uit hoe je dit type oordopjes in je oren doet.

Stap 3: hoe zorg ik voor een goede verbinding?

Oordopjes in oplaadcase

Tijdens het luisteren naar muziek is er niets vervelender dan een slechte verbinding die ervoor zorgt dat de muziek hapert. In het artikel hieronder geven we je een paar stappen die je moet ondernemen voor een betere verbinding. Zo luister jij zonder problemen naar je favoriete nummers.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.199 beoordelingen