The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de Huawei Freebuds 3?

Je geniet met de Huawei Freebuds 3 pas volledig van je favoriete muziek wanneer de oordopjes een goede verbinding met je smartphone hebben. Wanneer je problemen ervaart met de verbinding, lees je in dit artikel hoe je in 3 stappen zorgt voor een goede verbinding.

Een goede verbinding in 3 stappen

Huawei Freebuds 3

Om de verbinding te verbeteren, zet je je oordopjes uit en weer aan, download je een update en reset je de oordopjes.

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Stap 2: download een update

Stap 3: reset de oordopjes

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes uitzetten

Zet jouw Huawei Freebuds 3 uit en weer aan. Het is een simpele handeling die er soms voor zorgt dat de verbinding weer stabiel wordt. Je zet de oordopjes uit door ze in de oplaadcase te doen en de klep dicht te doen. Doe de klep weer open en ze gaan weer aan.

Stap 2: download een update

Update downloaden

Wanneer je problemen met de verbinding ervaart, kan het zo zijn dat jouw oordopjes niet de laatste software update hebben. Een update voor je oordopjes brengt vaak stabiliteitsverbeteringen met zich mee. Download de Freebuds Assistant app en kijk of er een update beschikbaar is.

Let op: de Freebuds Assistant app is alleen te downloaden op Android smartphones.

Stap 3: reset de oordopjes

Oplaadcase

Iets anders wat je nog kunt doen voor een betere verbinding, is het resetten van de oordopjes. Dit doe je door de oordopjes in de oplaadcase te doen met de klep open en de fysieke knop aan de rechterkant 10 seconden ingedrukt te houden. Het lampje aan de bovenkant geeft dan een rood, groen en blauw lichtje. Je oordopjes zijn nu teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Hoe je de oordopjes weer aan je smartphone koppelt, lees je hieronder.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.113 beoordelingen