The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe ontkalk je jouw Jura WE6 koffiemachine?

De onderstaande video laat stap voor stap zien wat je moet doen om jouw Jura WE6 te ontkalken. Als je het Jura Claris Pro Smart waterfilter gebruikt en dit telkens op tijd vervangt, hoef je zelden te ontkalken. Op het display verschijnt vanzelf een melding wanneer ontkalken nodig is. Door het apparaat te ontkalken, verleng je de levensduur van de koffiemachine.

Instructies voor ontkalken

Volg de video instructies en ontkalk jouw Jura in 45 minuten. Je gebruikt het ontkalkingsprogramma dat je via het display gemakkelijk selecteert.

Nodig:

  • Jura ontkalkingstabletten (3 stuks per reinigingsbeurt)
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak moet je ontkalken?

Wanneer je het Jura Claris Pro Smart waterfilter gebruikt en deze telkens op tijd vervangt, is ontkalken eigenlijk niet nodig. Dit waterfilter voorkomt namelijk voor 99% het ontstaan van kalkaanslag. Als er veel kalk in jouw water zit of als je de machine lange tijd niet gebruikt hebt, is het toch verstandig om te ontkalken. Het display geeft vanzelf een melding wanneer ontkalken nodig is.

Welk ontkalkingsmiddel gebruik je?

3 x 3 ontkalkingstabletten | Geschikt voor Jura koffiemachines | Voor 3 ontkalkingsbeurten
19,99
op voorraad

We raden je aan om de ontkalkingstabletten van Jura's eigen merk te gebruiken. Dit reinigingsmiddel is precies afgestemd op jouw koffiemachine, zodat je zeker weet dat waterleidingen niet beschadigen. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt.

Iris
Artikel van:
Iris Koffiemachine specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen