The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe reinig je de zetgroep van jouw Jura WE6 koffiemachine?

Op deze pagina geven we je video instructies voor het reinigen van de zetgroep van jouw Jura WE6. De koffiemachine heeft een automatisch reinigingsprogramma, die het meeste werk voor van jou overneemt. Dankzij de reinigingstabletten verdwijnen achtergebleven koffieresten en blijft de zetgroep goed zijn werk doen. Zorg ervoor dat je de reinigingsbeurt altijd uitvoert wanneer de koffiemachine een melding geeft.

Instructies voor het reinigen

In deze video zie je stap voor stap hoe je de zetgroep van jouw Jura reinigt. Binnen 20 minuten is dit klusje geklaard en geniet je weer van lekkere koffie.

Nodig:

  • Jura reinigingstabletten (1 stuk per reinigingsbeurt)
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak moet je reinigen?

Jura WE6 zetgroep reinigen

De zetgroep van een jura reinig je na het zetten van zo'n 180 koppen koffie. Dit staat ongeveer gelijk aan één keer per anderhalve maand. Op het display van jouw Jura verschijnt vanzelf een melding wanneer het reinigen nodig is.

Welk reinigingsmiddel gebruik je?

Reinigingstabletten | Geschikt voor Jura koffiemachines | Voor 6 reinigingsbeurten
13,99
tijdelijk uitverkocht

We raden je aan om de reinigingstabletten van Jura te gebruiken. De tabletten zijn speciaal gemaakt voor Jura koffiemachines en zijn precies afgestemd op het materiaal van de zetgroep. Zo weet je zeker dat je dit onderdeel niet beschadigt. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt door gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen