The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kevin

Hoe scheer je met een scheerapparaat?

Om efficient en veilig te scheren, is het belangrijk dat je weet wat je doet. Scheren met een scheerapparaat is namelijk heel wat anders dan scheren met een handscheermes. Wij loodsen je door de ideale scheerbeurt heen.

Stap 1 | Voorbereiding

Was je gezicht voorafgaand aan het scheren

Elke scheerbeurt begint bij een goede voorbereiding. Zorg altijd voor een goed onderhouden scheerapparaat en was je huid voor elke scheerbeurt met water. Zo scheer je niet alleen een stuk efficiënter, maar je geeft je huid ook de nodige bescherming tegen scheerirritatie.

Stap 2 | Scheren

Scheren met Braun scheerapparaat

Er zijn 2 verschillende typen scheerapparaten op de markt: scheerapparaten met een kopsysteem en scheerapparaten met een bladsysteem. Niet alleen qua uiterlijk verschillen ze van elkaar, maar ze werken ook op een hele andere manier. Het is van belang dat je weet hoe een scheerapparaat werkt. Gebruik je een scheerapparaat namelijk verkeerd, beschadig je je huid.

Stap 3 | Nabehandeling

Nabehandeling scheerbeurt

Hoe voorzichtig je ook scheert, scheren is en blijft belastend voor je huid. Het is daarom belangrijk dat je na elke scheerbeurt je huid goed verzorgt. Alleen zo voorkom je een droge of trekkerige huid en eventuele huidirritatie, zoals rode bultjes en ingegroeide haartjes.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback
Kevin
Artikel van:
Kevin Scheerapparaat specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.849 beoordelingen