The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Hoe speel je Spotify af vanaf je soundbar?

Naast dat je soundbar het geluid van je televisie verbetert, dient deze ook als muziekspeler. Wellicht zelfs als multiroom opstelling, als je ook speakers in andere kamers hebt staan. Heb je een Spotify account? Lees dan hieronder hoe je je favoriete nummers via Spotify afspeelt vanaf je soundbar.

Spotify vanaf je soundbar

Soundbar met televisie

Er zijn meerdere manieren mogelijk om Spotify af te spelen via je soundbar. Kies hieronder de manier die voor jou het beste werkt.

Optie 1: via je smart tv

Optie 2: via bluetooth, wifi, of AirPlay

Optie 3: via Chromecast

Is het gelukt? Scroll dan naar beneden als je tijdens het luisteren je beeld wilt uitzetten, maar niet weet hoe dat moet.

Optie 1: via je smart tv

Smart televisie met Spotify

Deze optie is afhankelijk van je tv, maar als je een smart tv hebt, kan je de Spotify app gebruiken om muziek af te spelen. Je soundbar staat verbonden met je televisie dus die speelt direct jouw favoriete nummers af. Je moet wel eerst je televisie aanzetten wil je Spotify afspelen.

Optie 2: via bluetooth, wifi of AirPlay

Sonos App

Dit is de beste optie als je liever je telefoon gebruikt om je muziek te selecteren. Afhankelijk van je soundbar en telefoon, gebruik je bluetooth, wifi of AirPlay. Vaak heeft een soundbar ook een applicatie waarin je Spotify kan selecteren als streamingdienst. Weet je niet zeker of dit mogelijk is? Check dan de handleiding van je soundbar en/of mobiele telefoon.

Optie 3: via Chromecast

Televisie met Chromecast

Heb je een Chromecast thuis? Of heeft je soundbar een ingebouwde Chromecast? Dan is dit een ideale optie om je muziek vanaf Spotify af te spelen. De Chromecast bedien je via Spotify op je telefoon, tablet of laptop.

Ik wil mijn beeld uitzetten, kan dit?

Televisie met soundbar

Als je een optie hebt gekozen waarbij je je televisie aanzet, wil je het scherm misschien uitschakelen. Dit valt te regelen via de instellingen van je televisie.

Bij een Samsung tv ga je naar Menu, Beeld en dan Beeld uit.

Bij een Philips tv ga je naar TV menu, Instellingen, Eco-instellingen, Scherm uitzetten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.035 beoordelingen