The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de Sony WF-1000XM3

Met de Sony WF-1000XM3 luister je zonder kabel naar muziek terwijl de noise cancelling omgevingsgeluiden dempt. Nu is het de verbinding die soms roet in het eten kan gooien. Daarom leggen we in dit artikel uit hoe je voor een goede verbinding zorgt tussen je telefoon en de Sony WF-1000XM3.

Stap 1: check signalen om je heen

Oordopjes uit case

Andere apparaten kunnen het bluetooth signaal tussen de oordopjes en het afspeelapparaat beïnvloeden. Wanneer je thuis muziek luistert, probeer dan zo veel mogelijk andere draadloze signalen uit te schakelen. Gebruik de oordopjes ook niet te dicht in de buurt van koelkasten, magnetrons of andere apparatuur. De radiogolven van deze apparaten hebben invloed op het bluetooth signaal.

Stap 2: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes in case

Een hele simpele handeling die soms wonderen doet voor de verbinding: zet de oordopjes uit en weer aan. Om de oordopjes uit te zetten doe je ze in de oplaadcase. Ze gaan automatisch weer aan als je ze uit de oplaadcase haalt.

Stap 3: kijk voor een update

Sony app

Wanneer je niet de laatste software hebt gedownload voor de oordopjes, kan dat voor problemen met de verbinding zorgen. Download de Sony Headphones app en scroll naar beneden. Hier heb je de optie om updates automatisch te downloaden. Vink deze optie aan en je ontvangt automatisch updates. Stond de optie al aan? Dan zijn de oordopjes al voorzien van de laatste software.

Stap 3: reset de oordopjes

Oordopjes resetten

Is de verbinding nog steeds niet helemaal naar wens? Dan is de laatste stap om de oordopjes te resetten. Dit doe je door de oordopjes in de oplaadcase te doen en vervolgens je vinger 20 seconden op het linker oordopje te plaatsen. Er begint nu een rood lampje te knipperen. Doe hetzelfde bij het rechteroordopje en de oordopjes zijn gereset.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.145 beoordelingen